Erhvervsministeriet

Invitation: Pressemøde 22. november kl. 10.45

Del

Erhvervsminister Rasmus Jarlov modtager anbefalinger fra Ekspertgruppen om dataetik, der har haft til opgave at komme med anbefalinger, der kan hjælpe danske virksomheder med at gøre ansvarlig anvendelse af data til en konkurrencefordel.

Det sker på et pressemøde torsdag den 22. november kl. 10.45-11.30 i Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. Medier med behov for at opstille teknisk udstyr kan få lov til at stille op fra kl. 10.30.

På pressemødet giver ekspertgruppens formand Christiane Vejlø en kort præsentation af ekspertgruppens anbefalinger til pressen og erhvervsministeren. Bagefter åbner vi først for spørgsmål fra salen, og derefter giver vi mulighed for bilaterale interview.

Tilmeldinger og spørgsmål er velkomne hos Erhvervsministeriets presserådgiver Jesper Ingemann på tlf. 9139 9414 / e-mail jesing@em.dk.

Ekspertgruppen om Dataetik holder derudover åben salon torsdag den 22. november 2018 kl. 16-18 på Matrikel 1, Højbro Plads 10, 1200 København K. Her vil formanden for ekspertgruppen, Christiane Vejlø fortælle om og dele ekspertgruppens anbefalinger. Der vil også være mulighed for individuelle interviews. Da der er begrænsede pladser bedes tilmelding ske til pressekonsulent Søren Møller Nielsen smn@erst.dk

Regeringens ekspertgruppe om dataetik har blandt andet skullet se på, hvordan danske virksomheder kan gøre ansvarlig dataanvendelse til en konkurrencefordel. Det sker som led i regeringens strategi for Danmarks digitale vækst og regi af disruptionrådets arbejde.

Medlemmer af ekspertgruppen:

Christiane Vejlø (formand)

Gregers Wedell-Wedellsborg

Pernille Erenbjerg

Erik David Johnson

Steen Rasmussen

Thomas Madsen-Mygdal

Thomas Damkjær Petersen

Gry Hasselbalch

Henrik Iskov Christensen

Mikkel Holm Sørensen

Morten Primdahl

Alice Borgen

Nøgleord

Links

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum