Lolland Kommune

International skole tager form

Del

Lolland Kommunes internationale folkeskole har nu fået sin egen hjemmeside, og skolens nye leder er klar til at tage fat. De næste informationsmøder er den 13. og den 26. januar.

I august 2021 åbner Danmarks første internationale folkeskole på Lolland, og allerede nu kan man følge med på skolens egen hjemmeside: www.lollandinternationalschool.dk

Her vil der løbende blive lagt ny info ud om f.eks. læseplaner, optagelseskriterier og vedtægter i takt med, at skolen tager form.

Samme sted kan man også følge med i skolens nyheder, aktiviteter og arrangementer. Bemærk f.eks. at der er informationsmøde flere gange hver måned. Næste gang er den 13. januar og igen den 26. januar, hvor man blandt andet kan møde skolens nye leder – Dominic Maher – online og få svar på sine spørgsmål. Tilmelding kan ske til: internationalschool@lolland.dk.

Dominic Maher fortæller: ”Vi står over for et spændende forår, hvor vi skal udvikle den nye skole, rekruttere de rette lærere, optage de kommende elever og renovere vores lokaler. Herudover arbejder vi desuden på at blive Cambridgecertificeret så hurtigt som muligt”.

Den internationale skole bygger på en tosproget tilgang. Halvdelen af undervisningen kommer til at foregå på engelsk, mens den anden halvdel foregår på dansk.

Den største del af eleverne skal være fra internationale familier, men børn fra danske familier er også velkomne. Skolen ventes at få et internationalt miljø, hvor elevernes forskellige sprog, kulturer og nationaliteter naturligt vil sætte deres præg på skolens hverdag.

”Alle er velkomne til at kontakte mig, hvis de har spørgsmål, eller overvejer at skrive deres barn op til en plads”, fortæller Dominic Maher, der vil invitere alle interesserede til et personligt møde: ”Det er vigtigt, at vi lærer hinanden at kende og får en dialog, hvor vi kan afstemme vores forventninger og sammen vurdere, om den internationale skole er det rette valg for den enkelte elev og familie”.

Den internationale skole inviterer desuden til ”summerschool” i sommerferien 2021, hvor man kan få en forsmag på det internationale miljø og den tosproglige tilgang. Mere info om den del følger i foråret.

To view this video from dreambroker.com, please give your consent at the top of this page.

Nøgleord

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Rammestyring har givet plejecentre større frihed30.11.2021 06:02:00 CET | Pressemeddelelse

Ældre- og Sundhedsudvalget i Lolland Kommune besluttede sidste år at etablere rammestyring på plejecentrene fra 1. januar 2021. Formålet var at give de enkelte plejecentre større frihed til selv at tilrettelægge og styre opgaverne og økonomien. De foreløbige erfaringer og tilbagemeldinger fra plejecentrene og Visitationen viser, at den nye styreform overordnet har vist sig at fungere godt og efter hensigten. Efter det første år har der også vist sig nogle udfordringer, og derfor skal der nu ses på mulighederne for at justere styringsmodellen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum