Sweco

Ingeniørrådgiver i Aalborg oplever øget efterspørgsel: Søger 15 nye medarbejdere

Del

Aalborg-afdelingen af arkitekt- og ingeniørvirksomheden Sweco oplever øget efterspørgsel og søger derfor 15 ekstra kolleger til kontoret på Sofiendalsvej i Aalborg SV.

Lars Brønnum Fisker, afdelingschef for Havne, Geoteknik, Kyst og Klima i Sweco har tralvt, bl.a. med havneudvidelser i Nordjylland. Foto: Sweco.
Lars Brønnum Fisker, afdelingschef for Havne, Geoteknik, Kyst og Klima i Sweco har tralvt, bl.a. med havneudvidelser i Nordjylland. Foto: Sweco.

Efter et stærkt 2020-regnskab og et første kvartal med mange vundne projekter søger Sweco mere end 100 nye medarbejdere på tværs af virksomhedens 11 danske kontorer. Også på kontoret i Aalborg er der fyldte ordrebøger og ekstra travlhed, og derfor søger Sweco nu aktuelt 15 nye medarbejdere til stillinger i både Byggeri, Infrastruktur, Vand og Miljø og Facilities Management.

- Byggeriet har ikke været nævneværdigt ramt af nedlukningen. Vi har tværtimod været begunstiget af, at regeringen har forsøgt at holde økonomien i gang via byggeriet bl.a. ved at annullere anlægsloftet og bevilge 30 milliarder kr. til renovering af almene boliger, forklarer Jens Christian Olesen, der kontorleder i Aalborg og afdelingschef for Sweco Byggeri i Aalborg, Viborg og Herning.

Flere havneprojekter i Nordjylland

I Nordjylland har Sweco senest været involveret i et biologisk kystsikringsprojekt i Nr. Lyngby ved Løkken samt arbejde på Skagen Havn og udvidelsen af Frederikshavn Havn. Aktuelt er Sweco bl.a. i gang med havneudvidelse i Sæby, cykelstiprojekter i Jammerbugt Kommune, byggemodninger i Rebild samt en ny tunnel ved Nuuk i Grønland. Det arbejde, kombineret med forventningen om nye projekter som en udløber af infrastrukturplanen, får Sweco til at søge ekstra medarbejdere.

Afdelingschef for Havne, Geoteknik, Kyst og Klima, Lars Brønnum Fisker forklarer:

- Kommunerne har mange projekter omkring klimatilpasning og kystsikring, som vi er involveret i, og der er flere på vej. Dertil forventer vi at blive involveret i nogle af de større infrastrukturprojekter, som folketinget inden længe sætter i gang. Vores driftsenhed har også travlt med at hjælpe virksomheder, kommuner og større ejendomsbesiddere med at klima- og energioptimere driften af deres bygninger. Så alt i alt er der godt gang i den over hele linjen, forklare Lars Brønnum Fisker.

Flad struktur

I disse år er ingeniører særligt eftertragtede, fordi de besidder kompetencer, der er afgørende for, den grønne omstilling, og for at hele bygge- og anlægsbranchen udvikler sig i en mere bæredygtig retning.

- Der er rift om de bedste folk, men jeg tror, vi adskiller os positivt ved at have en flad struktur med kort vej til kunder og samarbejdspartnere. Hos os bliver man involveret i den faglige udvikling og kan løbe efter netop de faglige udfordringer, man brænder for – uanset om man har et, to eller femten års erfaring, siger Jens Christian Olesen.

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Koncernen har kontorer i 14 lande og beskæftiger i alt 17.500 ingeniører og arkitekter, der arbejder med projekter i mere end 70 lande.

I Danmark har Sweco bl.a. kontorer i Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus, Kolding, Odense, Sønderborg samt hovedkontor i København. Der arbejder 1.350 medarbejdere i Sweco Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lars Brønnum Fisker, afdelingschef for Havne, Geoteknik, Kyst og Klima i Sweco har tralvt, bl.a. med havneudvidelser i Nordjylland. Foto: Sweco.
Lars Brønnum Fisker, afdelingschef for Havne, Geoteknik, Kyst og Klima i Sweco har tralvt, bl.a. med havneudvidelser i Nordjylland. Foto: Sweco.
Download
Jens Christian Olesen, kontorleder i Aalborg og afdelingschef for Sweco Byggeri i Aalborg, Viborg og Herning.
Jens Christian Olesen, kontorleder i Aalborg og afdelingschef for Sweco Byggeri i Aalborg, Viborg og Herning.
Download

Information om Sweco

Sweco
Sweco
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

+45 7220 7207https://www.sweco.dk/

Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Med vores kunder og den samlede viden hos vores 17.500 arkitekter, ingeniører og andre specialister, skaber vi sammen løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtige. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgiver med en omsætning på ca. SEK 21 billion (EUR 2 billion / DKK 14,8 mia.). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

Lad os redefinere byrummet – og prioritere mennesker først28.4.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mere end 70% af indbyggerne i europæiske byer er udsat for luftforurening ifølge Det Europæiske Miljøagentur, og Verdenssundhedsorganisationen WHO vurderer, at 1 million dødsfald i Europa hvert år er relateret til fysisk inaktivitet. Nøglen til en sundere, mere produktiv, grønnere og mindre forurenet by kan være en ny måde at planlægge og designe på, der tager afsæt i ideen om en fælles hastighed i byens gader.

Sweco Danmark fastholder rekordhøjt indtjeningsniveau og toplinie-vækst i corona-året 202015.4.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I et udfordrende år har arkitekt- og ingeniørvirksomheden formået at løfte omsætningen og vokse organisationen. Omsætningen stiger med 4% til 1,3 mia. kr., mens indtjeningsevnen fastholdes i niveauet 8%. ”Vi har oplevet modvind, men ikke nedgang,” siger CEO Dariush Rezai, der sender en stor cadeau til medarbejderne for at arbejde sig ud af de udfordringer, som 2020 bød på. 2021 er startet fornuftigt, og der rekrutteres nu til alle dele af forretningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum