Forsikring & Pension

Infofilm om stormflod

Del

Stormrådet har i samarbejde med Forsikring & Pension udarbejdet to korte animationsfilm, som kort og klart beskriver, hvad der er op og ned på hjælpen i stormflodsordningen.

De to infofilm er tænkt som en hjælp til borgere, der trues af eller er ramt af oversvømmelser efter stormflod. Kort og klart får man fortalt, hvad man selv har ansvar for at gøre og hvilken hjælp, man kan regne med at få af den offentlige katastrofeordning

De to film er også en udstrakt hånd til dem, der ønsker at viderebringe viden om stormflodsordningen.

- De kan oplagt bruges af nyhedsmedier, facebookgrupper, kommuner, beredskaber, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og mange andre, der er i berøring med stormflod eller har brug for at kommunikere om stormflodsordningen, siger underdirektør Torben Weiss Garne fra Forsikring & Pension.


Film 1 - Er du dækket af stormflodsordningen?

film 2 - Er du ramt af stormflod?


Kan ses/hentes på Forsikring & Pensions hjemmeside

http://www.forsikringogpension.dk/presse/nyheder/2016/Sider/Infofilm-om-stormflod.aspx
 

Nøgleord

Kontakter

Chefkonsulent Jørgen Kjær Thomsen, Forsikring & Pension.
Pressetelefon 41 91 91 01

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Region Syddanmark: Grossistvirksomheden Tridan/Quickparts er regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”22.5.2018 08:20pressemeddelelse

Tridan/Quickparts ApS i Sønderborg er vinder i Region Syddanmark i konkurrencen om det bedste sundhedsinitiativ på arbejdspladsen. 17 medarbejdere har fx tabt sig i alt 56 kilo. Dermed går arbejdspladsen sammen med de fire andre regionsvindere videre i konkurrencen og dyster på landsplan om at vinde selve ’Initiativprisen 2018’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum