Meresalg Marketing

Inflation påvirker danskernes forbrugsmønster i julen

Del

Gavemediet Morefews.dk har lavet en interessant undersøgelse, der viser at danskernes forbrugsmønster ændrer sig i år sammenlignet med sidste år. Morefews hjælper danske forbrugere med at finde den rette gave til en man holder af.

Danskerne jager de gode tilbud i år - vi ser en markant stigning i interessen for Black Week

I Black Week oplever vi en stigning på 40% i antal kliks sammenlignet med sidste år. (Kilde: Morefews.dk - link til analyse.) 

På baggrund af analysen er det tydeligt at der er en sammenhæng mellem makroøkonomien og danskernes forbrugsmønster i november måned – Black Week / Friday-tilbud jages endnu mere i år.

Til at underbygge stigningen på de 40% illustrerer to kurvediagrammer udviklingen. Kilde: Danmarks Statistik. Find diagrammerne her

Ifølge Danmarks Statistik (nettotal) er en dansk families økonomiske situation i dag dårligere, end for et år siden. Kurvediagrammet herunder illustrerer i indekstal faldet. Ligeledes er stigningen i inflationen tydelig. 

Vores konklusion: En svagere økonomi får danskerne til at sige JATAK til tilbud.

Læs den fulde undersøgelse. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum