Lolland Kommune

Indvielse af vejanlæg og varme pølser ved afkørsel 48

Del

Lolland Kommune indvier den 3. juni det nye vejanlæg ved motorvejsafkørsel 48. Alle er velkomne til indvielsen, hvor det markeres, at 1. etape af den kommende Maribo Erhvervspark er afsluttet.

Det nye vejanlæg skal regulere trafikken i krydset mellem afkørsel 48, Vestre Landevej og - som noget nyt - også adgangsvejen til Maribo Erhvervspark. Den nye adgangsvej vil også blive navngivet den 3. juni. 

Borgmester Holger Schou Rasmussen glæder sig til, at der lige om lidt kan sættes flueben ved første vigtige etape af, hvad der snart er et over 21 hektar stort erhvervsområde: 

"Indvielsen af det nye vejanlæg er kulminationen på et stort ønske fra Lolland Kommunes side igennem de sidste år, da det er helt nødvendigt for trafikafvilingen. Allerede i dag kan trafikken være presset, og presset vil kun blive større, når der snart vil ligge et erhvervsomårde på den anden side af afkørslen", siger Holger Schou Rasmussen.

"Kun 18 minutter fra den kommende Femern-forbindelse, kun 1,5 time fra København og koblet på Rute 9 til Fyn og Jylland - med andre ord strategisk helt perfekt. Vores investering i, og gode samarbejde med Vejdirektorat om, det nye vejanlæg er en forudsætning for erhvervsparken, som vil få rigtig stor betydning for hele Lolland Kommune".

Selve erhvervsområdet, Maribo Erhvervspark, er i månederne her ved at blive byggemodnet, og de første parceller vil være klar til at blive taget i brug efter sommerferien. 

Holger Schou Rasmussen vil 3. juni forestå den officielle indvielse af vejanlægget, og samtidig byder kommunen på en forfriskning i form af en varm pølse med brød og en sodavand.

Tid og sted: Den 3. juni kl. 12.00 på den nye adgangsvej ned til det kommende erhvervsområde i lysreguleringen ved afkørsel 48. Der kan parkeres på Erikstrupvej - der kan således ikke parkeres umiddelbart ved lyskrydset. 

Nøgleord

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

ENERGI & VANDs Mobile Science Center kommer til Lolland13.8.2019 09:34:02 CESTPressemeddelelse

Hvorfor er det vigtigt, at vores kloakker kan tage imod skybrud? Hvad møder man på turen gennem et kæmpe toilet og kloak? Og hvordan sparer vi på vandet i hverdagen? Det er nogle af de mange spændende udfordringer, som 4. klasserne i Lolland Kommunes folkeskoler og privatskoler får lov at udforske i hverdagene i uge 34. Her har Børne- og Skoleudvalget og REn Energi Lolland (REEL) arrangeret, at ENERGI & VAND kommer på Campus Nakskov med deres Mobile Science Center og et undervisningsforløb om vand og klimatilpasning. Andre nysgerrige kan opleve Mobile Science Center på Campus Nakskov lørdag den 24. august kl. 10-16, hvor der er åbent for alle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum