Industriens Pension

Industriens Pension har pensionsbranchens bedste image

Del

Industriens Pension har det bedste omdømme og de mest tilfredse medlemmer i pensionsbranchen. Det viser en ny stor undersøgelse baseret på svar fra over 5.000 danskere.

Foto: Industriens Pension.
Foto: Industriens Pension.

Medlemmernes tilfredshed med Industriens Pension er den højeste i pensionsbranchen, og ingen andre pensionsselskaber har en så høj andel medlemmer, der gerne vil anbefale deres selskab. Det viser ny stor imageundersøgelse fra finansmediet FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.

Undersøgelsen afdækker både tilfredsheden med selskabet generelt og på ni udvalgte parametre. Industriens Pension ligger godt i alle kategorierne, der bl.a. omfatter god service, rådgivning, kommunikation, troværdighed, priser og produktudvikling.

”Medlemmernes tilfredshed er afgørende for os, og derfor er vi også stolte og glade for den flotte bedømmelse. Vi er meget bevidste om, at vi fortsat skal arbejde benhårdt og levere varen på alle områder for at leve op til tilliden. Det gælder, uanset om det handler om god service, fornuftige afkast, klar kommunikation eller lave omkostninger,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

I alt opnår Industriens Pensions en score på 78,4 mod et gennemsnit for alle pensionsselskaberne i undersøgelsen på 72,4. Det sikrer en førsteplads for Industriens Pension i årets undersøgelse, hvor 15 pensionsselskaber indgår.

Flest anbefalinger fra egne medlemmer

Samtidig ligger Industriens Pension helt i top målt på den såkaldte ”Net promoter score”, som viser, i hvor høj grad selskabernes egne medlemmer vil anbefale deres pensionsselskab til andre.

Den nye undersøgelse fra FinansWatch og Wilke er baseret på svar fra lidt over 5.000 danskere, der har vurderet de pensionsselskaber, banker, forsikringsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger, som de er kunder hos eller kender noget til. I alt indgår 69 finansielle virksomheder i undersøgelsen, heraf 15 pensionsselskaber.

Kontakter

Billeder

Foto: Industriens Pension.
Foto: Industriens Pension.
Download

Information om Industriens Pension

Industriens Pension
Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K

https://www.industrienspension.dk/

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med ca. 410.000 medlem­mer. Ca. 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarebranchen i Danmark indbetaler til pensions­ordningen. De samlede investeringer udgør omkring 195 mia. kr. Mere information på www.industrienspension.dk

Følg pressemeddelelser fra Industriens Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Pension

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum