Industriens PensionIndustriens Pension

Industriens Pension skyder gang i nyt byggeri i Gartnerbyen i Odense

Del
Industriens Pension og entreprenøren Skjøde skyder nu gang i byggeriet af et nyt boligprojekt med 89 nye boliger i Odenses nye grønne kvarter, Gartnerbyen. Der er første spadestik til det nye byggeri torsdag den 5. maj.
Trekløveren i Odense. Illustration Arkitema Architects
Trekløveren i Odense. Illustration Arkitema Architects

Byggetilladelsen er på plads, og Industriens Pension og entreprenørvirksomheden Skjøde påbegynder nu byggeriet af 89 attraktive boliger i Odenses nye store grønne byområde, Gartnerbyen.

Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet, der ligger to kilometer vest for Odense centrum og bliver et af de sidste projekter i den nye bydel. Alt i alt kommer Gartnerbyen til at rumme 2.000 boliger, og det samlede nye byområde omfatter dermed det største ejendomsbyggeri i det centrale Odense.

Spændende udvikling i Odense
Industriens Pensions nye boligprojekt Pension får navnet ’Trekløveren’ og kommer til at bestå af tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren. Forventningen er, at ejendommene bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld, der betyder, at byggeriet skal leve op til høje krav for bl.a. miljømæssig bæredygtighed.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan sætte gang i et nyt boligbyggeri i Gartnerbyen og dermed bidrage positivt til udviklingen af den sidste del af Gartnerbyen. Beliggenheden tæt på centrum og i grønne omgivelser er meget attraktiv. Odense er inde i en spændende udvikling, og vi vil gerne udbygge vores tilstedeværelse i byen,” siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen.

Grønne gårdmiljøer og små butikker
De 89 nye boliger indrettes med lyse materialer, og alle boligerne får enten rummelige terrasser eller altaner. Der bliver grønne gårdmiljøer mellem punkthusene, og Gartnerbyen er som helhed karakteriseret ved grønne åndehuller og en kombination af erhverv og boliger.

Entreprenørvirksomheden Skjøde er totalentreprenør på det nye byggeri, mens Arkitema Architects har stået for arkitekturen.

”Vi er hos Skjøde glade for at kunne byde Industriens Pension velkommen i Gartnerbyen. Byggeriet realiseres nu efter et grundigt forarbejde og ønsket om at skabe de bedst mulige boliger til Industriens Pensions kommende lejere. Jeg er overbevist om, at det vil blive et rigtig godt sted at bo,” siger Allan Nielsen, adm. direktør i Skjøde.

De 89 nye boliger forventes at stå klar i løbet af 2023. Hele Gartnerbyen forventes at være færdigudbygget i 2024.

-- 

FAKTA: Gartnerbyen og Trekløveren
• Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet Trekløveren, der består af tre punkthuse med 89 boliger centralt i Odense.
• Der er første spadestik til byggeriet af Trekløveren torsdag den 5. maj 2022.
• De 89 boliger får et samlet bygningsareal på 6.432 m²
• De nye boliger forventes bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.
• Trekløveren er en del af det nye store byområde Gartnerbyen, der er en ny grøn bydel i Odense.
• Gartnerbyen ligger 2 km vest for Odense centrum på en grund, hvor blomstergrossisten GASA tidligere har handlet med blomster og planter.
• Gartnerbyen kommer samlet til at bestå af ca. 1.950 ejer- og lejeboliger til unge, familier og ældre med tilhørende grønne områder og et butikstorv.

Kontakter

Laurits Harmer Lassen, pressechef i Industriens Pension, mobil: 29 39 66 76
Allan Nielsen, adm. direktør i Skjøde, mobil: 27 22 17 11

Billeder

Trekløveren i Odense. Illustration Arkitema Architects
Trekløveren i Odense. Illustration Arkitema Architects
Download

Information om Industriens Pension

Industriens Pension
Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K

https://www.industrienspension.dk/

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med ca. 429.000 medlem­mer. Næsten 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarebranchen i Danmark indbetaler til pensions­ordningen. Hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede investeringer udgør 220 mia. kr. Mere information på www.industrienspension.dk

Følg pressemeddelelser fra Industriens Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Pension