DI - Dansk Byggeri

I Østjylland uddanner flere virksomheder lærlinge inden for bygge- og anlægsbranchen

Del
Flere lærlinge inden for bygge- og anlægsbranchen har det seneste år fået en praktikplads i en virksomhed. Det viser den seneste opgørelse over praktikpladstal fra Børne- og Undervisningsministeriet.

Både unge og voksne måler i højere grad de rette vinkler undervejs i processen, murer nye husvægge samt hamrer søm i en ny tagkonstruktion.

Det viser den seneste opgørelse over praktikpladstal fra Børne- og Undervisningsministeriet, der sammenligner udviklingen i antal indgåede praktikpladsaftaler i bygge- og anlægsbranchen fra april 2019 til april 2020 med april 2020 til april 2021.

I alt er der indgået 1845 praktikpladser fra april 2020 til april 2021. Det er 370 flere praktikpladsaftaler end året før.

Det svarer til en stigning på 25 procent, som formanden for DI Dansk Byggeri Østjylland, Michael Ancher, glæder sig over:

- Der er en tradition for, at branchen tager lærlinge ind, når der er vind i sejlene. Det har vi oplevet under corona, og det er også det, vi oplever i dag.

- Vores medlemmer har et behov for endnu flere faglærte medarbejdere. Derfor er det glædeligt, at virksomhederne skaber plads til de mange lærlinge. Det er en tendens, jeg håber vil fortsætte resten af året, lyder det fra formanden.

Vedhæftede filer

Information om DI - Dansk Byggeri

DI - Dansk Byggeri
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377https://www.danskindustri.dk/brancher/di-byggeri/

Om DI Dansk Byggeri:

DI Dansk Byggeri er et branchefællesskab for 6.300 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger 73.000 medarbejdere og omfatter såvel udførende virksomheder som materialeleverandører.

 Læs mere: www.danskindustri.dk/brancher/di-dansk-byggeri/

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Byggeri