Furesø Kommune

Hvem skal have årets integrationspris?

Del

Furesø Integrationsråd uddeler hvert år en pris til en frivillig, forening eller virksomhed, der har ydet en ekstraordinær og værdifuld indsats for integrationen i Furesø. Nu kan borgere indstille kandidater til årets pris.

"Vi er stolte af at uddele denne pris. Det er vigtigt at hylde dem, der hver dag er med til at styrke de stærke fællesskaber i Furesø Kommune. Samtidig synliggør vi med prisen de gode, lokale erfaringer med integration og inspirerer endnu flere borgere til at gøre det samme, siger Lene Munch-Petersen (A), formand for Integrationsrådet.

Det er syvende år, at Integrationsrådet uddeler prisen. 

Sidste års vinder

I 2018 gik prisen til Jeanette og Frank Dam Nielsen for deres store engagement og positive bidrag til integrationen i Furesø. De var én af de første familier, der meldte sig til at have en flygtning boende, da Furesø søgte familier, der ville have flygtninge privatindkvarteret i foråret 2015.

I indstillingen til prisen blev det fremhævet, at Jeanette og Frank ikke blot havde åbnet deres hjem for flygtningene Fares og Amanuel. De havde også været med til at skabe struktur og tryghed i de to mænds hverdag ved at inddrage dem i deres egen dagligdag og familieliv.

Borgere kan indstille kandidater til Furesø Integrationspris 2019 til og med den 30. maj 2019. Man kan læse om kriterier for prisen og indstille kandidater på Furesøs hjemmeside: www.furesoe.dk/integrationspris.

Furesøs Integrationspris uddeles normalt én gang årligt. Integrationsprisen består af en kunstgenstand, valgt af Integrationsrådet. Prisen overrækkes den 22. juni kl. 11-14 ved festivalen Farverige Furesø på Værløse Bymidte.

Kontakter

Lene Munch-Petersen (A), formand for Integrationsrådet, tlf. 3077 2250

Flemming Sommer, jobcenterchef for Furesø Jobcenter, tlf. 7235 5100

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum