Lolland Kommune

Hvem fortjener Integrationsprisen?

Del

I år uddeler Integrationsrådet i Lolland Kommune Integrationsprisen for 3. gang, og du kan hjælpe med at finde ud af, hvem der skal have den. Kender du nogen, der har gjort en særlig indsats for integrationen i Lolland Kommune og derfor fortjener prisen? Så send en indstilling til Integrationsrådet senest mandag den 16. september 2019.

Alle enkeltpersoner, foreninger og virksomheder med bopæl/beliggenhed i Lolland Kommune kan indstille til Integrationsprisen. For at kunne modtage prisen, skal man have en geografisk tilknytning til Lolland Kommune. Derudover vil indstillingerne blive vurderet ud fra følgende faktorer: 

  • Særlig integrationsindsats eller integrationstiltag for medarbejdere på en virksomhed i Lolland Kommune.

  • Initiativer eller konkrete indsatser, der understøtter børn og unges uddannelse, udvikling og integration i Lolland Kommune.

  • En borger eller en borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for integration af den ældre generation af borgere af anden etnisk herkomst end dansk.

  • En borger eller borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for opbygning af netværker på tværs af sproglige, kulturelle og religiøse forskelle, hvor det danske sprog er i fokus.

  • Nytænkende initiativer til at fremme integrationen i Lolland Kommune.

  • Initiativer til integration i foreningslivet.

Prisen kan ikke uddeles til ansatte i Lolland Kommune.

Ønsker du at indstille en person, en forening eller en virksomhed til at modtage Integrationsprisen 2019, skal du udfylde den digitale formular på www.lolland.dk/integrationsprisen2019 senest mandag den 16. september 2019.

Du kan også få udleveret blanketten i papirform på Jobcentret, Lillievej 4, 4900 Nakskov.

Nøgleord

Kontakter

John Michael Frejlev
Sekretær for Integrationsrådet og teamleder for Staben i Social og Arbejdsmarked, Lolland Kommune
Tlf. 30 43 33 26

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Fire arkitektfirmaer skal konkurrere om at bidrage til udviklingsplan for Nakskov Havn7.9.2020 13:36:56 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune, Realdania og A.P. Møller Fonden lancerede i april 2020 et samlet initiativ til udvikling af Nakskov. Det skete i forlængelse af udviklings- og investeringsstrategien Nakskov 2030, som kommunen vedtog i 2019. Initiativet har særligt fokus på at styrke tre områder, hvor potentialet for udvikling er størst: havnen, bymidten og Hestehoved. Den samlede projektøkonomi er mindst 150 millioner kr. Fire arkitektfirmaer er nu udvalgt til at deltage i en projektkonkurrence om at bidrage til en samlet udviklingsplan for Nakskov inderhavn.

Ny rådgivningscafé hjælper borgere med psykiske eller sociale udfordringer1.9.2020 11:37:28 CESTPressemeddelelse

Mandag den 7. september slår Lolland Kommune dørene op for et nyt rådgivnings- og vejledningstilbud til alle borgere mellem 18 og 65 år, som oplever psykiske og/eller sociale udfordringer. Rådgivningscaféen er fysisk placeret på bibliotekerne i Maribo og Nakskov. Her kan man henvende sig anonymt og blandt andet få hjælp til budgetplanlægning, til at forstå post fra det offentlige og til at skabe overblik over hverdagen. Pårørende er også velkomne til at benytte sig af Rådgivningscaféen.

National Flagdag for veteraner i Lolland Kommune28.8.2020 06:10:00 CESTPressemeddelelse

For sjette år i træk hylder Lolland Kommune og de lollandske soldaterforeninger nuværende og tidligere udsendte og deres pårørende 5. september. Alle er velkomne til at deltage i den officielle højtidelighed ved Veteranstenen foran stationen i Nakskov fra kl. 11.00 til 11.30 og i den efterfølgende kirkelige højtidelig i Sankt Nikolai Kirke fra kl. 12.00 til 12.45. Dagen rundes af med en lukket reception for kommunens veteraner i Toldboden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum