Lolland Kommune

Hvem fortjener Integrationsprisen?

Del

I år uddeler Integrationsrådet i Lolland Kommune Integrationsprisen for 3. gang, og du kan hjælpe med at finde ud af, hvem der skal have den. Kender du nogen, der har gjort en særlig indsats for integrationen i Lolland Kommune og derfor fortjener prisen? Så send en indstilling til Integrationsrådet senest mandag den 16. september 2019.

Alle enkeltpersoner, foreninger og virksomheder med bopæl/beliggenhed i Lolland Kommune kan indstille til Integrationsprisen. For at kunne modtage prisen, skal man have en geografisk tilknytning til Lolland Kommune. Derudover vil indstillingerne blive vurderet ud fra følgende faktorer: 

  • Særlig integrationsindsats eller integrationstiltag for medarbejdere på en virksomhed i Lolland Kommune.

  • Initiativer eller konkrete indsatser, der understøtter børn og unges uddannelse, udvikling og integration i Lolland Kommune.

  • En borger eller en borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for integration af den ældre generation af borgere af anden etnisk herkomst end dansk.

  • En borger eller borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for opbygning af netværker på tværs af sproglige, kulturelle og religiøse forskelle, hvor det danske sprog er i fokus.

  • Nytænkende initiativer til at fremme integrationen i Lolland Kommune.

  • Initiativer til integration i foreningslivet.

Prisen kan ikke uddeles til ansatte i Lolland Kommune.

Ønsker du at indstille en person, en forening eller en virksomhed til at modtage Integrationsprisen 2019, skal du udfylde den digitale formular på www.lolland.dk/integrationsprisen2019 senest mandag den 16. september 2019.

Du kan også få udleveret blanketten i papirform på Jobcentret, Lillievej 4, 4900 Nakskov.

Nøgleord

Kontakter

John Michael Frejlev
Sekretær for Integrationsrådet og teamleder for Staben i Social og Arbejdsmarked, Lolland Kommune
Tlf. 30 43 33 26

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

ENERGI & VANDs Mobile Science Center kommer til Lolland13.8.2019 09:34:02 CESTPressemeddelelse

Hvorfor er det vigtigt, at vores kloakker kan tage imod skybrud? Hvad møder man på turen gennem et kæmpe toilet og kloak? Og hvordan sparer vi på vandet i hverdagen? Det er nogle af de mange spændende udfordringer, som 4. klasserne i Lolland Kommunes folkeskoler og privatskoler får lov at udforske i hverdagene i uge 34. Her har Børne- og Skoleudvalget og REn Energi Lolland (REEL) arrangeret, at ENERGI & VAND kommer på Campus Nakskov med deres Mobile Science Center og et undervisningsforløb om vand og klimatilpasning. Andre nysgerrige kan opleve Mobile Science Center på Campus Nakskov lørdag den 24. august kl. 10-16, hvor der er åbent for alle.

Kommunalt budget med blind makker8.7.2019 10:23:32 CESTPressemeddelelse

Regeringen har meldt ud, at de vigtige forhandlinger om kommunernes økonomi i 2020 først begynder i slutningen af august og først kan forventes afsluttet i slutningen af september. De kommunale budgetters vedtagelse er udsat til den 5. november mod normalt den 15. oktober. Det skaber problemer i alle kommuner. Normalt er kommunernes indtægtsgrundlag kendt den 1. juli, hvorefter den lokale prioritering, inddragelse af borgere, råd og nævn, og forhandlingerne kommunerne imellem om overholdelse af den samlede ramme foregår frem til den 15. oktober. I år skal alt dette ske fra slutningen af september til den 5. november. Det vil give både praktiske og politiske problemer i alle 98 kommuner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum