Lolland Kommune

Hvem fortjener Integrationsprisen?

Del

I år uddeler Integrationsrådet i Lolland Kommune Integrationsprisen for 3. gang, og du kan hjælpe med at finde ud af, hvem der skal have den. Kender du nogen, der har gjort en særlig indsats for integrationen i Lolland Kommune og derfor fortjener prisen? Så send en indstilling til Integrationsrådet senest mandag den 16. september 2019.

Alle enkeltpersoner, foreninger og virksomheder med bopæl/beliggenhed i Lolland Kommune kan indstille til Integrationsprisen. For at kunne modtage prisen, skal man have en geografisk tilknytning til Lolland Kommune. Derudover vil indstillingerne blive vurderet ud fra følgende faktorer: 

  • Særlig integrationsindsats eller integrationstiltag for medarbejdere på en virksomhed i Lolland Kommune.

  • Initiativer eller konkrete indsatser, der understøtter børn og unges uddannelse, udvikling og integration i Lolland Kommune.

  • En borger eller en borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for integration af den ældre generation af borgere af anden etnisk herkomst end dansk.

  • En borger eller borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for opbygning af netværker på tværs af sproglige, kulturelle og religiøse forskelle, hvor det danske sprog er i fokus.

  • Nytænkende initiativer til at fremme integrationen i Lolland Kommune.

  • Initiativer til integration i foreningslivet.

Prisen kan ikke uddeles til ansatte i Lolland Kommune.

Ønsker du at indstille en person, en forening eller en virksomhed til at modtage Integrationsprisen 2019, skal du udfylde den digitale formular på www.lolland.dk/integrationsprisen2019 senest mandag den 16. september 2019.

Du kan også få udleveret blanketten i papirform på Jobcentret, Lillievej 4, 4900 Nakskov.

Nøgleord

Kontakter

John Michael Frejlev
Sekretær for Integrationsrådet og teamleder for Staben i Social og Arbejdsmarked, Lolland Kommune
Tlf. 30 43 33 26

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Center for Handicap med i projekt om flere aktive arbejdspladser28.1.2020 07:00:44 CETPressemeddelelse

Center for Handicaps botilbud Stormarken 1-5 er sammen med fem andre virksomheder i Danmark udvalgt til at deltage i Dansk Firmaidrætsforbunds pilotprojekt ”Flere Aktive Arbejdspladser”, der er støttet af TrygFonden. Formålet med projektet er at knække koden til, hvordan arbejdspladser kan indføre og fastholde kollegamotion i arbejdstiden. Center for Handicap tager hul på projektet med et kick-off-arrangement i Stormarken i Nakskov for personale og ledere torsdag den 6. februar kl. 14-15. Pressen er velkommen.

Massiv opbakning til foreningskonference16.1.2020 08:42:45 CETPressemeddelelse

I forbindelse med revisionen af Masterplanen for Kultur og Fritidsfaciliteterne i efteråret 2019 foreslog Sportsråd Lolland, at der blev fulgt op med en konference, hvor foreningerne kunne drøfte udfordringer og muligheder på forenings- og facilitetsområdet i Lolland Kommune. Denne opfordring har Fritids- og Kulturudvalget taget til sig og inviteret til foreningskonference lørdag den 18. januar kl. 10-15 i Højrebyhallen. 110 foreningsfolk har tilmeldt sig konferencen, hvor de bl.a. skal drøfte fremtidens faciliteter og samarbejde på tværs.

Forslag om ændret adgang til ældreboliger sendes i høring14.1.2020 09:39:50 CETPressemeddelelse

Ældre- og Sundhedsudvalget besluttede på sit møde den 13. marts at sende forslag om justering af kommunens kvalitetsstandarder for ældre-, pleje- og midlertidige boliger i høring i otte uger. For kvalitetsstandarderne for pleje- og midlertidige boliger er der alene tale mindre præciseringer og ændringer af layout, mens der for kvalitetsstandarden for ældreboliger foreslås en ændring af kravene for adgangen til boligerne.

Mød Ældre & Sundhed på Skills14.1.2020 09:07:39 CETPressemeddelelse

Lolland Kommunes sektor for Ældre & Sundhed er med, når unge fra landets erhvervsskoler dyster i DM i Skills i Bella Center 16.-18. januar. En flok medarbejdere og to af kommunens social- og sundhedsassistentelever står i Hal E stand E-024, hvor de vil fortælle om de mange gode muligheder for at uddanne sig og arbejde inden for SOSU-området i Lolland Kommune. Fredag den 17. januar får de selskab af borgmester Holger Schou Rasmussen og sektorchef Søren Wollesen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum