Lolland Kommune

Hvem fortjener Integrationsprisen?

Del

I år uddeler Integrationsrådet i Lolland Kommune Integrationsprisen for 3. gang, og du kan hjælpe med at finde ud af, hvem der skal have den. Kender du nogen, der har gjort en særlig indsats for integrationen i Lolland Kommune og derfor fortjener prisen? Så send en indstilling til Integrationsrådet senest mandag den 16. september 2019.

Alle enkeltpersoner, foreninger og virksomheder med bopæl/beliggenhed i Lolland Kommune kan indstille til Integrationsprisen. For at kunne modtage prisen, skal man have en geografisk tilknytning til Lolland Kommune. Derudover vil indstillingerne blive vurderet ud fra følgende faktorer: 

  • Særlig integrationsindsats eller integrationstiltag for medarbejdere på en virksomhed i Lolland Kommune.

  • Initiativer eller konkrete indsatser, der understøtter børn og unges uddannelse, udvikling og integration i Lolland Kommune.

  • En borger eller en borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for integration af den ældre generation af borgere af anden etnisk herkomst end dansk.

  • En borger eller borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for opbygning af netværker på tværs af sproglige, kulturelle og religiøse forskelle, hvor det danske sprog er i fokus.

  • Nytænkende initiativer til at fremme integrationen i Lolland Kommune.

  • Initiativer til integration i foreningslivet.

Prisen kan ikke uddeles til ansatte i Lolland Kommune.

Ønsker du at indstille en person, en forening eller en virksomhed til at modtage Integrationsprisen 2019, skal du udfylde den digitale formular på www.lolland.dk/integrationsprisen2019 senest mandag den 16. september 2019.

Du kan også få udleveret blanketten i papirform på Jobcentret, Lillievej 4, 4900 Nakskov.

Nøgleord

Kontakter

John Michael Frejlev
Sekretær for Integrationsrådet og teamleder for Staben i Social og Arbejdsmarked, Lolland Kommune
Tlf. 30 43 33 26

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Næste skridt på vej mod seniorbofællesskaber2.12.2019 06:00:00 CETPressemeddelelse

Interessen var stor, da Lolland Kommune i efteråret holdt tre borgermøder om etablering af seniorbofællesskaber i kommunen. Mange af deltagerne besvarede senere en spørgeskemaundersøgelse, og den viste et klart ønske om seniorbofællesskaber i Maribo og Nakskov. Derfor følger Lolland Kommune nu op med nye borgermøder, hvor der skal arbejdes videre med ønskerne og den viden, der er opbygget indtil nu.

Klimavenligt og smart lys over Lolland28.11.2019 06:00:00 CETPressemeddelelse

Arbejdet med den grønne omstilling kommer til udtryk på mange måder i Lolland Kommune. Det er fra vindmøller og solceller i landskabet, REn Energi Lollands arbejde med energilagring og til kommunens arbejde på de indre linjer. Et af de seneste projekter, som kommunen er gået ind i, er ”Lightning Metropolis – Green Economy”, hvor kommuner, regioner og universiteter i Danmark og Sverige arbejder sammen om at reducere energiforbruget fra belysning. Det handler om at mindske energiforbruget ved at udskifte traditionelle lyskilder til LED samtidig med, at lyset gøres bedre og smartere.

Handicaprådet tilfredse med årets budgetaftale26.11.2019 08:00:00 CETPressemeddelelse

Årets budgetaftale i Lolland Kommune blev med et driftsunderskud på 60 millioner kroner stramt. Set i det lys er kommunens Handicapråd godt tilfredse med, at der i budgettet blev afsat 500.000 kr. til rådets pulje til at gøre kommunens bygninger handicapegnede. Handicaprådet i Lolland Kommune rådgiver byråd og udvalg i sager, som har betydning for borgere med handicap, og den fortsatte pulje tager Handicaprådet som et udtryk for, at spørgsmålet har byrådets prioritet, og at rådets arbejde tages alvorligt – også i de svære budgettår.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum