Q-Park Operations Denmark A/S

Husk P-skiven i weekenden!

Del

Foråret har meldt sin ankomst, og på søndag den 31. marts kommer sommertiden, når kl. 2.00 bliver til kl. 3.00. De fleste af os husker nok at få stillet urene en time frem i løbet af søndagen, men det er faktisk også en rigtigt god idé at huske P-skiven.

Skiftet til sommertid skaber ofte udfordringer, indtil alle urene igen viser rigtigt. Et af de ure, som de fleste af os nok ofte glemmer, er det, der sidder i bilen. Men det kan blive en dyr fornøjelse, når vi parkerer og sætter p-skiven forkert. Den elektroniske p-skive er heller ingen garanti, for det er langt fra alle modeller, der automatisk indstiller tiden, som fx mobiltelefonen gør det.

Det kan være dyrt at glemme P-skiven

Det ville være trist at fejre foråret med en p-afgift. Derfor minder Q-Park som altid alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive allerede på søndag for at undgå kedelige p-afgifter.

”Vi skal mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol. Det kan vi kun ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter kan kun forholde sig til det, som p-skiven viser”, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen.

Q-Park har naturligvis nøjagtig samme bemanding på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kontrolafgift fra Q-Park - husk at stille P-skiven ved skift til vintertid
Kontrolafgift fra Q-Park - husk at stille P-skiven ved skift til vintertid
Download
P-skive i forrude - husk at stille den korrekt ved skift til vintertid
P-skive i forrude - husk at stille den korrekt ved skift til vintertid
Download

Links

Information om Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S
Q-Park Operations Denmark A/S
Gladsaxevej 378
2860 Søborg

7025 7212http://www.q-park.dk/

Quality in parking

Q-Park er et førende, privat parkeringsselskab, som tilbyder flere end 800.000 sikre, rene og veldrevne parkeringspladser på tværs af Europa.

I Danmark har Q-Park Operations Denmark drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og administrerer i dag ca. 65.000 parkeringspladser og beskæftiger omkring 165 medarbejdere.

Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

Q-Park er oprindeligt et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com

Følg pressemeddelelser fra Q-Park Operations Denmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Q-Park Operations Denmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum