Q-Park Operations Denmark A/S

Husk P-skiven i næste weekend!

Del
Sommertiden slutter officielt i næste weekend, når vi natten til søndag den 29. oktober stiller urene en time tilbage. Men det er ikke kun urene og havemøblerne, vi skal huske at stille tilbage – det er også en god ide at huske P-skiven.

Overgangen til vintertid skaber ofte en del udfordringer, når dagen pludselig er lidt længere end normalt, og urene ikke rigtigt stemmer. Mange bilister glemmer typisk at få indstillet uret i bilen og får derfor sat P-skiven forkert, når de parkerer. Ligesom mange ikke er opmærksomme på, at den elektroniske P-skive ikke automatisk indstiller tiden, som fx mobiltelefonen gør det.

Det kan blive en dyr fornøjelse at glemme P-skiven
Det er aldrig sjovt at starte ugen med en P-afgift. Q-Park vil derfor gerne minde alle bilister om at indstille bilens ur og den elektroniske P-skive med det samme, så de undgår kedelige P-afgifter.

”Vores opgave er at fjerne eller mindske misbruget af parkeringspladserne, der hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun gøre ved at kontrollere, at bilernes P-skiver er indstillet korrekt”, siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen.

”Vi udfører kontrollen alle ugens dage – også søndag – og P-vagterne har ikke andre muligheder end at forholde sig til det, som P-skiven viser”.

Alex Pedersen tilføjer, at Q-Park naturligvis har præcis samme bemanding på den kommende søndag som på alle andre søndage.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kontrolafgift fra Q-Park - husk at stille P-skiven ved skift til vintertid
Kontrolafgift fra Q-Park - husk at stille P-skiven ved skift til vintertid
Download
P-skive i forrude - husk at stille den korrekt ved skift til vintertid
P-skive i forrude - husk at stille den korrekt ved skift til vintertid
Download

Links

Information om Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S
Q-Park Operations Denmark A/S
Gladsaxevej 378
2860 Søborg

7025 7212http://www.q-park.dk/

Quality in parking

Q-Park er et af de førende, private parkeringsselskaber i Vesteuropa. Vores kontorer i Holland, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Frankrig, Irland og Danmark tilbyder flere end 475.000 sikre, rene og veldrevne parkeringspladser på tværs af Europa.

I Danmark har Q-Park Operations Denmark drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og administrerer i dag ca. 65.000 parkeringspladser og beskæftiger omkring 165 medarbejdere.

Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

Q-Park er oprindeligt et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com

Følg pressemeddelelser fra Q-Park Operations Denmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Q-Park Operations Denmark A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye