Indenrigs- og Boligministeriet

Husk at stemme til kommunal- og regionalvalget i dag

Del

I dag er der valg til landets 98 byråd og 5 regionsråd.

Klokken 8 i dag åbner valgstederne landet over. Det er muligt at stemme til klokken 20. Køerne er normalt kortest ved valgstederne kl. 10-15.

På det valgkort, der er kommet med posten, står der, hvor du skal stemme. Du skal tage valgkortet med til valgstedet. Hvis du er stemmeberettiget, men ikke har modtaget valgkortet, er det alligevel muligt at stemme, hvis du medbringer ID, for eksempel pas, kørekort eller sundhedskort.

Hvis du har brug for det, kan du få hjælp til at stemme, og valgstederne skal også stille visse hjælpemidler til rådighed. Læs mere om det på Indenrigs- og Boligministeriets hjemmeside.

Resultaterne af stemmeoptællingen offentliggøres løbende på KMD’s valghjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Information om Indenrigs- og Boligministeriet

Indenrigs- og Boligministeriet
Indenrigs- og Boligministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

https://im.dk/

Følg pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Politisk aftale om 10 mia. kroner til Fonden for blandede byer26.11.2021 11:12:12 CET | Pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Kristendemokraterne besluttet at etablere Fonden for blandede byer, som tilføres samlet 10 mia. kr. frem mod 2035. Med aftalen igangsættes en række initiativer, der vil bidrage til mere blandede byer gennem opførelse af almene boliger og skabe sammenhængende byer, hvor kultur og fællesskab er i højsædet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum