Q-Park Operations Denmark A/S

Husk at passe på hinanden i trafikken

Del

Vi går ind i den mørke tid. På søndag stiller vi urene tilbage, og det er officielt vintertid. Det betyder, at vi skal passe endnu bedre på hinanden i trafikken. Det handler om at blive set, og reflekser redder liv i mørket.

Den sidste torsdag i oktober måned er udnævnt til Årets Refleksdag. En årligt tilbagevende kampagne, som sætter fokus på sikkerhed og synlighed i trafikken for at nedbringe antallet af trafikulykker i mørket. Reflekser reducerer ulykker i mørket med 85%.

Hvert år bliver der delt reflekser ud til bløde trafikanter i morgentrafikken i flere af Danmarks store byer. Formålet er at gøre opmærksom på, hvordan reflekser skaber synlighed i trafikken i den mørke tid, så vi undgår ulykker.

Q-Park var igen i år aktive på Årets Refleksdag og uddelte en masse reflekser i alle P-huse i København, Aarhus og Odense, ligesom vi sendte reflekser til to skoler i København og Aarhus.

”Det er en rigtigt god idé, at minde folk om, at være synlige i den mørke tid, fordi det kan redde mange liv. Vi er meget stolte af at være med til at sprede budskabet”, siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen.

”Vores kunder er jo de ’hårde’ trafikanter. Derfor er det helt oplagt, at vi sørger for at sprede budskabet om, at vi skal passe på hinanden i trafikken”.

Børneulykkesfonden og Codan står bag Årets Refleksdag, og Q-Park deltager som en del af virksomhedens koordinerede CSR-program.

For yderligere information se www.refleksdag.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S
Q-Park Operations Denmark A/S
Gladsaxevej 378
2860 Søborg

7025 7212http://www.q-park.dk/

Quality in parking

Q-Park er et af de førende, private parkeringsselskaber i Vesteuropa. Vores kontorer i Holland, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Frankrig, Irland og Danmark tilbyder flere end 475.000 sikre, rene og veldrevne parkeringspladser på tværs af Europa.

I Danmark har Q-Park Operations Denmark drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og administrerer i dag ca. 65.000 parkeringspladser og beskæftiger omkring 165 medarbejdere.

Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

Q-Park er oprindeligt et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com

Følg pressemeddelelser fra Q-Park Operations Denmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Q-Park Operations Denmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum