Mosaikhjørnet A/S

Husk at i morgen fejrer vi Mosaikhjørnets 60 års jubilæum med kaffe, kage, musik & børger

Del
En festlig reception for vores håndværker-kunder og samarbejdspartnere.

Kære kunder,

Vi har den store glæde at invitere Jer til vores 60 års fødselsdagsreception i butikken i Glostrup.

Mosaikhjørnets 60 års jubilæum er en stor milepæl, og vi ønsker at fejre dagen sammen med vores gode håndværker-kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, der alle har været en stor del af vores succes igennem årene.


Der vil være gratis kaffe og kage, og vi har også booket byens bedste pølsevogn.


Vi glæder os til at fejre vores fælles års samarbejde i flisebranchen og ser frem til en hyggelig eftermiddag med Jer. 


TID

Fredag den 3. marts 2023 kl. 13.00 - 15.00

STED

Butikken på Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup


TILMELDING

Selvom tilmelding ikke er nødvendig, værdsætter vi jeres tilbagemelding af hensyn til bestilling af mad, drikke osv. 
Skriv til Morten på mvp@mosaikhjornet.dk senest d. 27. februar 2023.

Med festlige hilsner,

Mosaikhjørnet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Høje energipriser øger interessen for brugte brændeovne hos DBA20.3.2023 14:03:35 CET | Pressemeddelelse

Efteråret og vinterens høje energipriser har fået interessen for brugte brændeovne til at eksplodere, og ifølge DBA er antallet af søgninger på brændeovne steget markant i 2022, hvis man sammenligner med året før. Tendensen bekræftes af flisevirksomheden Mosaikhjørnet, som oplever stor efterspørgsel på fliser, der blandt andet bruges til at sikre det rette underlag til brændeovnen.

Flisevirksomhed kan fejre 60-års jubilæum: - Allerede som femårig havde jeg et ønske om at overtage forretningen6.3.2023 09:05:29 CET | Pressemeddelelse

Fredag den 3. marts fylder flisevirksomheden Mosaikhjørnet i Glostrup 60 år. Gennem alle seks årtier har forretningen været familieejet og drives i dag af anden generation, som er repræsenteret ved datteren Tanja Foged, der allerede fra barnsben stiftede bekendtskab med forretningen. Siden Tanja Fogeds første møde med mosaikkerne, har passionen været helt tydelig, og derfor er hun også ofte med til både at udvikle og designe Mosaikhjørnets fliseserier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum