Hummel

HUMMEL VENDER TILBAGE TIL PREMIER LEAGUE: INDGÅR HISTORISK AFTALE MED EVERTON

Del

Det danske sportsbrand hummel har indgået en sponsoraftale med traditionsklubben Everton. Aftalen træder i kraft fra næste sæson og betyder, at hummel vender tilbage til Premier League efter flere års fravær.

Fra næste sæson vender hummel tilbage til Premier League, når det ikoniske danske sportsbrand bliver ny tøjsponsor i traditionsklubben Everton.

Parterne har underskrevet en aftale, som i de kommende tre år vil gøre ’The People’s Club’ til en af hummels globale flagskibe på sponsorsiden.

Allan Vad Nielsen, CEO i hummel, glæder sig over den historiske aftale og ser frem til at vende tilbage til verdens største fodboldliga. 

- Premier League er et fantastisk udstillingsvindue, og det er derfor også med stor glæde og stolthed, at vi efter 13 års fravær igen får hummel-vinklerne tilbage på en af de allerstørste fodboldscener. Og det gør kun glæden endnu større, at det samtidig bliver på trøjen af en af de mest traditionsrige klubber i England.  

- Som dansker husker vi alle landsholdslegenden Thomas Gravesen, der i starten af 00’erne var et stort aktiv for klubben, men også spillere som Wayne Rooney og ikke mindst legendariske Alan Ball er bare nogle af de mange stjerner, der har slået deres folder på det ikoniske Goodison Park gennem tiderne.

- Klubben har en imponerende historie og dens mange lidenskabelige fans passer perfekt til hummels værdier. Med 398 millioner mennesker på verdensplan, der interesserer sig for Everton, har klubben en kendskabsgrad udover det sædvanlige for et brand som hummel, og vi ser derfor et kæmpe potentiale for vores fremtidige vækstplaner og internationale ekspansion i denne aftale.

Nyt og spændende samarbejde
Hos Evertons administrerende direktør, Denise Barrett-Baxendale, vækker den nye sponsoraftale med hummel også stor begejstring.

- Aftalen markerer starten på et nyt og spændende kommercielt samarbejde, og vi er stolte af at kunne byde hummel velkommen til Everton-familien. 

- Dette er en historisk aftale for klubben og går hånd i hånd med vores kommercielle vækstmål. hummel deler vores fremtidige ambitioner, og med et ry for originalitet og kvalitet ser vi frem til at samarbejde med hummel om at beklæde vores spillere og ikke mindst fantastiske fans i de kommende tre sæsoner.  

hummel var senest repræsenteret i Premier League i 2006/2007-sæsonen, hvor det danske sportsbrand var tøjsponsor for Aston Villa.

For mere information, kontakt: Nicolai Johansen, SoMe & Content Coordinator, tlf. 20743751.

Om Everton
Everton blev grundlagt i 1878 og var en af de stiftende medlemmer af The Football League i 1888. Klubben har tilbragt flere sæsoner i Englands bedste række end nogen anden klub (117) og er blevet kronet som engelske mestre hele ni gange. Derudover har klubben løftet FA Cup-trofæet fem gange, ligesom det er blevet til ét enkelt trofæ i European Cup Winners Cup i 1985. Gennem sin 142 år lange historie er Everton blevet kendt som en familieorienteret klub baseret på stolte traditioner – omtalt som 'The People's Club'. Everton spiller deres hjemmekampe på Goodison Park, der har plads til 40.569 tilskuere. 

Om hummel
hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, som rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Billeder

Information om Hummel

Hummel
Hummel
Balticagade 20
8000 Aarhus C

https://hummel.dk

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel