Lolland Kommune

Høringsbrev om sommerhuse skal præciseres

Del

Lolland Kommune har i et høringsbrev annonceret en høring om et idéoplæg til nye sommerhuse i Kramnitze. Det er Skanlux, der ejer byggegrunden, og de har påpeget, at der er fejl i det høringsbrev, som kommunen har lavet.

Direktør i Lolland Kommune Rikke Jensen medgiver, at høringsbrevet kan misforstås:

”Det er Lolland Kommune, der som en del af planlægningen i vores nye sommerhusområder ønsker rammer for en max. byggehøjde på 8,5 m. I materialet kommer det til at se ud som om, at det er Skanlux, der ønsker dette, men det er ikke korrekt.

Desuden er der i høringsbrevet medtaget en udtalelse fra et byrådsmedlem, der mener, at der er tale om et rekreativt område. For at der ikke skal være nogen tvivl, bør vi præcisere, at området allerede er udlagt til sommerhuse.”

Lolland Kommune udsender derfor et nyt høringsbrev, så projektet er korrekt beskrevet.

”Vi har kun interesse i at beskrive projektet faktuelt korrekt, så vi ikke skal bruge offentlighedsfasen på at diskutere misforståelser. Det vil være ærgerligt, og det har Skanlux ikke fortjent”, siger Rikke Jensen.

Direktør Henrik Christensen fra Skanlux er tilfreds med, at kommunen ændrer høringsbrevet:

”Jeg synes, det er vigtigt at få de rigtige oplysninger frem, og at kommunen ikke tilskriver Skanlux nogle hensigter, som vi ikke har. Vi bygger fx kun i 4,8 m højde, selvom kommunen gerne vil give mulighed for 8,5 m”.

Rikke Jensen er ærgerlig over fejlen:

”Det er faktisk rigtig ærgerligt og en træls start på offentlighedsfasen, som jeg gerne vil beklage overfor Skanlux. Nu skal vi videre i processen med borgermøde og behandling af høringssvar, og det giver mulighed for at få rettet tingene til, så vi på et tidspunkt forhåbentlig kan lave et forslag til en lokalplan, som begge parter kan være tilfredse med”.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Jensen, direktør i Lolland Kommune, telefon: 24 91 40 70

Henrik Christensen, direktør i Skanlux, telefon: 28 88 76 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum