Lolland Kommune

H.K.H. Kronprinsessen åbner Lolland International School

Del

Når Lolland International School åbner til august, skal det fejres med en festlig åbningsceremoni, hvor H.K.H. Kronprinsessen har sagt ja til at være æresgæst.

Den officielle åbning finder sted:

Tirsdag den 24. august fra klokken 11.00-12.00
på Lolland International School, Skimminge 21, 4930 Maribo.

Her vil Kronprinsessen være æresgæst, ligesom der vil være taler, musik, lidt let mad og drikke og en kort rundvisning på skolen.

Borgmester Holger Schou Rasmussen fortæller:

”Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan byde Kronprinsessen inden for på Danmarks første internationale folkeskole. Kronprinsessen har selv en international baggrund, engelsk som modersmål, og hendes egen fortælling viser, hvad det vil sige at komme til Danmark, lære dansk og forene sin kultur med en hverdag i det danske samfund. Hun vil derfor være et fantastisk forbillede for de mange nye elever og forældre på skolen – en person, som man kan identificere sig med, forstå og som har vist, at alt er muligt”.

Alle gæster vil blive personligt inviteret.


Om Lolland International School

Lolland International School er Danmarks første internationale folkeskole. Det er et unikt, Cambridge-certificeret, tosproget skoletilbud, der henvender sig primært til børn fra internationale familier, der er i Danmark for at arbejde. Det gælder ikke mindst de mange medarbejdere fra byggeriet af den faste forbindelse over Femern Bælt, som i de kommende år ventes at tilføre området op mod 5.000 ekstra arbejdspladser pr. år.

Skolen ventes at blive et nyt, internationalt miljø, hvor elever med vidt forskellig baggrund, kultur, nationalitet og sprog gensidigt vil påvirke og udfordre hinanden – som kommende verdensborgere i et globalt klasseværelse. Samtidig skal skolen være med til at skabe fællesskab, sikre en sund integration og bygge bro på tværs af danske og udenlandske familier; En international hub – lokalt på Lolland.


Information til pressen

Pressen er velkommen til at søge om akkreditering. Det skal ske til chefkonsulent Suzanne Wittrock, pr. e-mail: suwit@lolland.dk eller pr. telefon: 30 84 30 06, senest torsdag den 19. august 2021 klokken 08.00.

Nærmere information om mødetid, fotomuligheder og dagens program tilgår pressen senest mandag den 23. august 2021.

Nøgleord

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum