Historisk stor ordrebog hos dansk cleantech-virksomhed

Del

WindowMaster præciserer guidance for regnskabsåret 2022, bekræfter højere vækstmål på 10-15 % for 2023 og rapporterer stigende vækst på det nordamerikanske marked

Vedbæk, 7 december, 2022 - Den danske cleantech-virksomhed WindowMaster noteret på Nasdaq First North, præciserer forventningerne til resultatet for regnskabsåret 2022 til en samlet omsætning på mellem 233-236 mio. DKK. Samtidig cementeres vækstmålet for 2023 med en forventet vækst på toplinjen på mellem 10-15% til mellem 260-270 mio. kr. De nye positive forventninger er resultatet af en historisk stor tilgang af ordrer i 2022.

”Jeg er rigtigt godt tilfreds med at vi har fået skabt så gode resultater for WindowMaster i 2022, som jo ellers har været et udfordrende år i mange brancher og virksomheder. Vi ser navnlig en god og stærk udvikling på det nordamerikanske marked, som er et strategisk vigtigt marked for WindowMaster,” siger adm. direktør i WindowMaster, Erik Boyter.

WindowMaster udvikler og fremstiller cleantech-ventilationssystemer, som sikrer et bedre og mere sikkert indeklima i verden på en intelligent og bæredygtig måde til erhvervsbyggeindustrien. Efter et opkøb i 2019 af den amerikanske virksomhed Clearline Inc. I USA har WindowMaster accelereret og fået godt tag i de mere progressive og klimabevidste arkitekter og ingeniører, som står for byggerier af blandt andet kontorbygninger, universiteter, hospitaler og kulturinstitutioner. Det betyder at Nordamerika efter få år nu står for 5% af WindowMasters samlede toplinje med en forventet stigning til 10 % indenfor to til tre år.

”Vi oplever ikke nogen opbremsning indenfor erhvervsbyggeriet i USA. Tværtimod er der en generel udvikling, hvor vi ser at investeringerne i grønt byggeri stiger. Det er fortsat et nichemarked, men det er helt tydeligt på fremmarch og vi har positioneret os rigtigt godt som leverandør af frisk luft i markedet,” forklarer Erik Boyter og tilføjer at WindowMaster har en pipeline på over 200 projekter i Nordamerika, men også på de store tyske og britiske markeder vokser interessen for den danske ventilationsløsning.

En anden positiv effekt af det regnskabsmæssigt positive år 2022 er en betydelig lavere gearing, som betyder at WindowMaster har kapital til at finansiere fortsat vækst og udvikling af virksomhedens eksportmarkeder.

Nøgleord

Kontakter

Erik Boyter
Chief Executive Officer
Ekb.dk@windowmaster.com
+45 4035 0267

Billeder

Information om Fuse Communication ApS

Fuse Communication ApS
Fuse Communication ApS
Grønningen 1
1270 København

29934456https://www.fusecommunication.dk/

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Kokke-makkerpar og serieiværksætter overvældet: Nye økologiske kopnudler revet væk13.9.2022 13:40:33 CEST | Pressemeddelelse

Kokke-makkerparret Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg er gået sammen med serieiværksætter Jakob Langemark om at gentænke de traditionelle kopnudler i en vegansk, økologisk udgave med råvarer af høj kvalitet. Produktet hedder CLEAN NOODLES og teamets mission er, at alle skal have let adgang til et sundt og velsmagende måltid – også når det skal gå rigtig hurtigt. Få uger efter lancering, er de tæt på at melde 'Alt Udsolgt' - Nu har de sat turbo på produktionen for at kunne følge med salget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum