Mikonomi.dk

Her er vinderen af Mikonomilegatet 2018

Del

I starten af året besluttede sammenligningstjenesten Mikonomi.dk sig for at belønne nordiske studerende, der søger ud over de nærmeste landegrænser med et legat på 5.000 kr. Siden da har de modtaget mere end 250 kvalificerede ansøgninger og kan i dag stolt offentliggøre den heldige vinder.

I april 2018 oprettede Mikonomi.dk et legat, der havde til formål at støtte op om nordiske studerende, der tager på udveksling. Dette gjorde de, da de ønskede at belønne de unge studerende, der ved at rejse ud er med til at fremme globalisering. I dag kan de nu endelig offentliggøre vinderen af de 5.000 kr.

To gange udlandsophold indenfor 2 år

Vinderen af Mikonomilegatet 2018 hedder Thomas Møller Andersen, som til dagligt studerer på Copenhagen Business School. Han har tidligere været på udveksling i Mexico, og i år tog han endnu et semester i udlandet, denne gang i Australien.

Han beskriver i sit essay, hvordan han gennem disse to semestre har observeret, hvordan ting gøres forskelligt i forskellige kulturer. Han har på den måde tilegnet sig en masse ny viden, som han har taget med hjem til Danmark samtidigt med, at han har øget kendskabet til den nordiske kultur i udlandet.

Fællesskab gennem diversitet

Missionen for legatet er at støtte de unge studerende, som søger udover de danske landegrænser. Disse studerende tager en aktiv del i verden og medvirker til, at denne blive mere global. Da Mikonomi.dk selv er en global virksomhed, bestående af mange forskellige nationaliteter, er legatets formål derfor ideelt for virksomheden selv, som CEO hos Mikonomi.dk, Mark Thorsen fortæller her:

“Mikonomi.dk og dets bagland består af medarbejdere fra mange forskellige lande og nationaliteter. Vi har selv tænkt globalt fra starten, og ønsker generelt at fremme internationalisering og mangfoldighed. Derfor vil vi gerne støtte op om de studerende, der rejser ud i verden og smager på det internationale samfund, såvel som spreder nordisk kultur og -værdier globalt”.

Du kan læse mere samt holde øje med fremtidige legater her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09:27Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum