Fiskeristyrelsen

Har du styr på reglerne for undervandsfiskeri?

Del

Ny folder om reglerne for undervandsfiskeri

Det bliver stadig mere populært at tage på undervandsfiskeri bevæbnet med en harpun eller en kniv i håbet om at få fat på en rødspætte eller en pighvar. Men der er flere ting, du skal være opmærksom på, før du hopper i våddragten. Eksempelvis gælder der forskellige regler, afhængigt af om du fisker om dagen eller om natten.

For et par år siden blev der vedtaget nye fælles europæiske regler for undervandsfiskeri. Fiskeristyrelsen får stadig mange spørgsmål om, hvad man må eller ikke må, når man går på jagt under vandet.

Vi har derfor samlet de vigtigste regler i en lille folder. Her kan du læse om, hvilke redskaber og hvilket udstyr du må bruge, hvad enten du fisker om dagen eller om natten, og om hvornår du skal indløse fisketegn.

Links

Information om Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen
Fiskeristyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V

72 18 56 00https://fiskeristyrelsen.dk/

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og omfatter en central del med afdelinger i både København og Sønderjylland samt en regional fiskerikontrol med lokalafdelinger flere steder i landet og tre fiskerikontrolskibe. Fiskeristyrelsen gennemfører regeringens fiskeripolitik og forestår bl.a. regel- og politikforberedelse, kontrol, myndighedsberedskab, sagsbehandling og deltagelse i internationalt samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Fiskeristyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fiskeristyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum