Haderslev Kommune

Haderslev Kommune inviterer til ”Fars Store Maddag”

Del

Der vil være fokus på sund mad og hyggeligt samvær, når Haderslev Kommune den 13. juni inviterer kommunens mænd og deres børn til Fars Store Maddag. Arrangementet er et led i den verdensomspændende Men’s Health Week.

I anledning af Men’s Health Week, som i år sætter fokus på manden som far, afholder en række kommuner Fars Store Maddag. Således også Haderslev Kommune.

Fars Store Maddag er en ny national festdag, hvor fædre og børn over hele landet går i køkkenet sammen, laver dejlig mad og hygger sig. Fars Store Maddag er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse.

Fars Store Maddag vil i Haderslev Kommune foregå på tre forskellige steder på samme tid:

  • I skolekøkkenet på Sct. Severin Skole
  • I skolekøkkenet på Gram Skole
  • I træningskøkkenet i Sundhedscenter Vojens

Alle steder foregår arrangementet tirsdag den 13. juni kl. 16.20-19.00.

I de tre køkkener vil sjove og dygtige undervisere sætte gang i løjerne og give seje fif og fiduser, som vil gøre det nemmere og sjovere at gå i køkkenet sammen med sine børn. Menuen kommer til at stå på Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce.

Der er plads til 10 fædre og deres børn i hvert køkken på Fars Store Maddag. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden mand.

Tilmelding kan ske til Martin Lund Nielsen på mail: mati@haderslev.dk eller på tlf. 74 34 03 15. Det er tilmelding efter først til mølle-princippet. Det er gratis at deltage.

Invitationen vil desuden blive distribueret via Skoleintra.

Baggrund

Fars Store Maddag er et koncept udviklet af folkene bag Fars Køkkenskole. Haderslev Kommune har siden 2016 tilbudt Fars Køkkenskole for kommunens fædre og børn i 2.-4. klasse.

Kontakter

Konsulent, Martin Lund Nielsen, mati@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 15.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum