Haderslev Kommune

Haderslev Kommune inviterer til ”Fars Store Maddag”

Del

Der vil være fokus på sund mad og hyggeligt samvær, når Haderslev Kommune den 13. juni inviterer kommunens mænd og deres børn til Fars Store Maddag. Arrangementet er et led i den verdensomspændende Men’s Health Week.

I anledning af Men’s Health Week, som i år sætter fokus på manden som far, afholder en række kommuner Fars Store Maddag. Således også Haderslev Kommune.

Fars Store Maddag er en ny national festdag, hvor fædre og børn over hele landet går i køkkenet sammen, laver dejlig mad og hygger sig. Fars Store Maddag er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse.

Fars Store Maddag vil i Haderslev Kommune foregå på tre forskellige steder på samme tid:

  • I skolekøkkenet på Sct. Severin Skole
  • I skolekøkkenet på Gram Skole
  • I træningskøkkenet i Sundhedscenter Vojens

Alle steder foregår arrangementet tirsdag den 13. juni kl. 16.20-19.00.

I de tre køkkener vil sjove og dygtige undervisere sætte gang i løjerne og give seje fif og fiduser, som vil gøre det nemmere og sjovere at gå i køkkenet sammen med sine børn. Menuen kommer til at stå på Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce.

Der er plads til 10 fædre og deres børn i hvert køkken på Fars Store Maddag. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden mand.

Tilmelding kan ske til Martin Lund Nielsen på mail: mati@haderslev.dk eller på tlf. 74 34 03 15. Det er tilmelding efter først til mølle-princippet. Det er gratis at deltage.

Invitationen vil desuden blive distribueret via Skoleintra.

Baggrund

Fars Store Maddag er et koncept udviklet af folkene bag Fars Køkkenskole. Haderslev Kommune har siden 2016 tilbudt Fars Køkkenskole for kommunens fædre og børn i 2.-4. klasse.

Kontakter

Konsulent, Martin Lund Nielsen, mati@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 15.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum