Bitdefender

GravityZone tager nu hånd om den største sikkerhedsrisiko - mennesker!

Del

Ved hjælp af Human Risk Analytics identificeres højrisikobrugere, der herefter kan adresseres på individuelt niveau.

Bitdefender, et førende globalt cybersikkerhedsfirma, der beskytter over 500 millioner systemer på verdensplan, er begejstret for at kunne annoncere Human Risk Analytics, en innovativ tilføjelse til deres sikkerhedssoftware GravityZone, som polstrer alle organisationers svageste led - menneskene.

En ny undersøgelse har vist, at medarbejdere typisk tilgår 59 risikable URL’er om ugen - det er 8,5 per dag! Afhængigt af de pågældendes vidensniveau om trusselslandskabet, udgør de en meget betydelig risiko for virksomheden - særligt når de arbejder hjemmefra.

Mennesker er virksomheders mest værdifulde ressource, men vi er samtidig fejlbarlige, hvilket skaber svagheder i systemerne. Den globale pandemi har vist os, at angribere ikke tøver med at udnytte vores frygt og behov for information og udføre angreb, der retter sig mod det menneskelige element i globale økosystemer. Jo mere nervøse og usikre, vi mennesker er, jo nemmere er det at få os til at gribe efter halmstrå. Halmstrå, angribere ikke tøver med at sende til os i form af phishing mails, der fx lover ny viden om eller behandling af Covid-19. BEC-angreb (Business Email Compromise eller Whaling) er også i kraftig stigning og er også en udnyttelse af menneskelig svaghed, her fx i form af vores respekt eller frygt for overordnede, der beder os om at foretage en transaktion NU.

GravityZone anvender nu Human Risk Analytics til at analysere brugeres handlinger og identificere adfærd, der udgør en sikkerhedsrisiko for organisationen eller brugeren selv. Dette forbedrer Risk Analytics Engine og muliggør et omfattende overblik over organisationens reelle sikkerhedsstatus - inklusive brugerne selv, normalt et blindt punkt for cyberforsvar. Risk Score gør det muligt for sikkerhedsadministratorer at sætte fingeren på systemer og brugere med en forhøjet risikoprofil og handle på det for at formindske risikoen uden at behøve at trække one-size-fits-all sikkerhedsprocedurer ned over hele organisationen.

I den seneste udgave har GravityZone også gjort fremskridt inden for området Security Controls med et modul rettet mod Ransomware-angreb, der fungerer som et nyt lag, der gør det muligt for kunderne at undgå konsekvenserne af avancerede ransomware angreb ved hjælpe af real-time fil backups.

På grund af diverse privatlivsregulativer kan der være problemer med at bruge sikkerhedsløsninger on-premise, men Endpoint Detection and Response, som ellers bruges i skyen, findes i en udgave, der kan bruges i GravityZone on-premise.

“Med disse nye tilføjelser er GravityZone nu den platform, der kan holde øje med hele organisationens tilstedeværelse i cyberspace,” siger Andrei Pisau, Sr. Director of Product Management hos Bitdefender. “Vi giver organisationerne de redskaber, der skal til for til fulde at forstå de risici, organisationen står over for og til at stoppe avancerede trusler, der måske kan påvirke dem på alle niveauer: endpoint, netværk, skyen - og det menneskelige.”

Nøgleord

Kontakter

Frontpage PR & Kommunikation
Néné La Beet
telefon 26181511
nene.labeet@frontpage.dk

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender 

Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Dit hjem er smartere og meget mere sårbart end du tror - sådan sikrer du det mod hackere5.10.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Vores hjem er efterhånden fyldt med elektroniske produkter, der kan komme på internettet - smart-TV’er, smartphones, printere, højttalere - listen er lang, men har de adgang til nettet, er de i risiko for at blive hacket. Det kan virke som en uoverkommelig opgave, at vide om de alle er sikre, men det er det faktisk ikke. Bitdefender kommer her med en guide til, hvordan du sikrer dit smarte hjem på enkel og overskuelig måde.

Syv ud af ti CISO’er mener, at cyberkrigsførelse er en trussel mod deres organisationer22.9.2020 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Bukarest, 22. september 2020 - Syv ud af ti CISO’er (Chief Information Security Officer) mener, at cyberkrigsførelse er en overhængende trussel mod deres organisationer, alligevel indrømmer 23%, at de ikke har en strategi på plads til at håndtere risikoen. Dette er alarmerende i en periode med hidtil uset global disruption, som vi ser i øjeblikket, hvor halvdelen af de adspurgte infosec professionelle (50%) er enige i, at den øgede cyberkrigsførelse vil skade økonomien i de næste 12 måneder. CISO’er og infosec professionelle arbejder på at understøtte deres forsvar - med henholdsvis 51% og 48% der mener, at de får brug for en strategi imod cyberkrigsførelse inden for de næste 12-18 måneder. Disse tal m.m. bliver afsløret i dag i Bitdefenders globale 10 in 10-undersøgelse - den viser, hvordan succes med cybersikkerhed i de næste ti år skal findes i beslutningstageres evne til at tilpasse sig. Samtidig kan de se tilbage på det seneste årti og overveje, om man allerede har lært lektien om

Cyberkriminelle udnytter coronakrisen og følger dens udvikling nøje, viser Bitdefenders halvårlige trusselsrapport8.9.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Det første halvår har for alvor været præget af coronakrisen, og det har cyberkriminelle forsøgt at udnytte i stor stil - både ved at udnytte folks frygt for den nye sygdom og det faktum, at mange har måttet arbejde hjemmefra med den digitale risiko, det medfører. Bitdefenders halvårlige trusselsrapport for forbrugere over hele verden viser dog især, at mængden af angreb nøje følger smitteudviklingen.