Grammy vinder kommer til Danmark

Del

Burna Boy: Det internationale topnavn spiller på ØreSound Festival på URBAN-dagen d. 12. august.

Vi er meget stolte af at kunne præsentere den internationale artist Burna Boy - THE AFRICAN GIANT!

Den internationale og Grammy Award vindende superstjerne fylder Tiøren med Afrofusion rytmer, når han optræder til ØreSound Festival ''Urban'' d. 12. august.

Det bliver en uforglemmelig koncert sprængfyldt med rytmer, som sætter hofterne i gang til en blanding af genrene Amerikansk Rap, R&B og Dancehall; med Burna Boy’s elektriske performance, magiske sange, skabes en uforglemmelig aften med hjælp fra hans band, The Outsiders. 

The African Giant, Burna Boy står bag hits som "On the Low", ''Anybody'', "Gbona" og "Ye" og har arbejdet med nogle af de største internationale kunstnere i verden såsom Ed Sheeran, Justin Bieber, Stormzy, Major Lazer, og Jorja Smith.

Efter at hans første succes single ”Like to Party” i 2012 blev en ”Street Anthem” er Burna Boy’s popularitet eksploderet de seneste år, og nåede en kæmpe milepæl da han vandt sin første Grammy Award tidligere på året i kategorien "Best World Music Album".

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere The African Giant’s navn til dette års festival d. 12. august, 2021 på Tiøren i København

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSounds URBAN: B.O.C, TESSA, BURNA BOY
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag til ØreSound POP: JUNG


Der kan allerede nu købes Limited Partout billetter, Endagsbilletter og VIP billetter. Billetter kan købes via 

https://www.ticketmaster.dk/artist/oresound-festival-2021-billetter/1054012

Links

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum