Flex Funding A/S

Godt nyt til danske SMV’er: Danske Flex Funding tilbyder 425 millioner kroner i ny finansiering gennem Den Europæiske Garantifond (EGF)

Del

Flex Funding er den første europæiske crowdlending platform for SMV’er, der indgår aftale med Den Europæiske Garantifond, der hører ind under Den Europæiske Investeringsfond (EIF). Den sikrer, at Flex Funding kan tilbyde 425 millioner kroner i ny finansiering til hundredvis af små og mellemstore danske virksomheder med lånebehov og en garantiramme på 297 millioner kroner heraf til investorerne. Aftalen betyder, at mange SMV’er stadig kan opnå erhvervslån med favorable vilkår, hvor bankerne snarere vil finansiere større virksomheder.

Flex Funding er en dansk crowdlending platform, der siden 2013 har formidlet forbindelsen mellem SMV’er på udkig efter finansiering og private investorer. I sommeren 2021 indgik Flex Funding, med administrerende direktør og grundlægger Henrik Vad i spidsen, en banebrydende EGF-garantiaftale, der skal sikre, at små og mellemstore danske virksomheder får gavn af EU’s €540 milliarder store COVID-genopretningspakke som EU vedtog i 2020.

Vi er stolte af at være den første europæiske SMV crowlending platform som EIF (Den Europæiske Investeringsfond) har sat sin lid til. Danske SMV’er er grundlæggende for vores økonomi og har, både i den nuværende situation såvel som i fremtiden, brug for finansiering til vækst og investering. Med EIF-garantien, kan vi tilbyde vores SMV’er endnu bedre vilkår, inklusive lavere renter, og vi booster dermed markant vores mulighed for at tilbyde lån”, fortæller Henrik Vad.

Aftalen er gode nyheder for et presset marked, hvor økonomien buldrer derudaf og der er rift om arbejdskraften. De store virksomheder har færre udfordringer ved at optage erhvervslån til innovation og vækst. Men for de små og mellemstore virksomheder, der efter en lang og sej kamp står klar til at ryste COVID-19-krisen af sig, kan det være svært at rejse kapital til udvidelser af medarbejderstaben eller opgradering af produktionsudstyret gennem traditionelle erhvervslån i banken. Det skyldes blandt andet bankernes interne kreditpolitik, og at strengere lånepolitikker har gjort det ekstra omkostningstungt for bankerne at tilbyde lån til SMV’er. SMV’er er rygraden i dansk økonomi, og derfor betyder garantirammen fra EGF, at Flex Funding kan tilbyde investorerne ro i sindet, når de investerer i SMV’ernes fremtid.

Hos Flex Funding udgøres fundamentet for pålidelig og transparent finansiering af lån formidlet af private investorer. Virksomhedens digitale platform gør det let at få adgang til erhvervslån til konkurrencedygtige markedspriser, og det giver SMV’er et alternativ til banklån. Flex Funding udvælger passende kreditprojekter, udfører kreditkvalitet til investorerne, kreditværdighed og risikovurdering. Mere end 300 millioner kroner er blevet finansieret gennem Flex Funding til over 400 virksomheder og gennem 2800 aktive investorer.

KONTAKT: Henrik Vad, +45 26888900, henrik.vad@flexfunding.com

Links

Information om Flex Funding A/S

Flex Funding A/S
Flex Funding A/S
Lille Fredensvej 13
2920 Charlottenlund

http://www.flexfunding.com

Flex Funding blev grundlagt i 2013 med det formål at revolutionere markedet for virksomhedslån og investorer, og dermed understøtte væksten i samfundet til glæde for os alle. Flex Fundings koncept fungerer som en online markedsplads for finansiering og investering. Flex Funding er bemyndiget til at formidle lån og lånegarantier af den danske stats Vækstfonden og til at formidle lånegarantier af EU's Den Europæiske Investeringsfond, som er understøttet af Den Europæiske Investeringsbank under den Pan-europæiske Garanti Fond efter den Europæiske Unions Genoprettelsespakke.

 

Følg pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Dansk crowdlending-platform ser ny crowdfunding-forordning fra EU som et positivt skridt for større transparens og international ekspansion10.8.2022 18:29:09 CEST | Pressemeddelelse

Flex Funding har i dag indsendt en licensansøgning til Finanstilsynet i henhold til den nye crowdfunding-forordning fra EU. De nye crowdfunding-regler giver større gennemsigtighed i markedet for private investorer generelt samt bedre vilkår for Flex Fundings strategi om udvidelse af virksomheden til andre markeder i EU.

Spillestedet RUST sætter ny standard gennem crowdlending1.3.2022 10:54:07 CET | Pressemeddelelse

Det ikoniske koncertsted RUST har brugt fejringen af mere end 30 år på den københavnske nattelivsscene med en overhaling både udvendigt og indvendigt. Ejer og administrerende direktør i RUST, Morten Varano, svinger taktstokken for nye toner på RUST med synlige forandringer på facaden og interiøret. De overfladiske forbedringer springer i øjnene med det samme, men gemt i møbler, vægge og loftet ligger den helt store (luft)forandring.

Charlotte Bircow benytter crowdlending til finansiering af virksomhed i vækst9.2.2022 15:25:31 CET | Pressemeddelelse

Charlotte Bircow er essensen af sundhed. Hun var med til at bringe fitness til Danmark i 1980’erne, og enhver med en VHS-afspiller har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Charlottes entusiastiske stemme og motiverende fitnessprogrammer. Hun har solgt flere end 1,5 mio. eksemplarer af hendes fitnessvideoer, og hun har dermed bevæget danskerne på mere end måde. For fem år siden tilføjede hun endnu en gren til sundhedsimperiet: Active by Charlotte – Fitness 4 Your Skin, en hudeplejeserie, og nu benytter hun sig af crowdlending til næste vækstmål.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum