Flex Funding A/S

Spillestedet RUST sætter ny standard gennem crowdlending

Del
Det ikoniske koncertsted RUST har brugt fejringen af mere end 30 år på den københavnske nattelivsscene med en overhaling både udvendigt og indvendigt. Ejer og administrerende direktør i RUST, Morten Varano, svinger taktstokken for nye toner på RUST med synlige forandringer på facaden og interiøret. De overfladiske forbedringer springer i øjnene med det samme, men gemt i møbler, vægge og loftet ligger den helt store (luft)forandring.

”Vi har på RUST fået vendt en nedlukning til noget positivt ved at udnytte tiden til, med støtte fra blandt andet Omstillingspuljen, at ombygge og optimere vores lokaler, herunder design, siddepladser, ventilation, køling og luftrensning. Med min erfaring fra andre indretningsprojekter, så er der lige nu fokus på at skabe de bedste rammer for gæsterne, at lave en barstemning for et koncert- og natklubpublikum. Sammen med bedre rammer, så arbejder vi med at inkorporere en Safer Space-politik, for det er meget vigtigt for os at arbejde for et tryggere natteliv. Vi er sikre på at med alle disse tiltag, sammen med vores nuværende projekt med installation af luftrensning, så er vi med til at gå forrest for en positiv udvikling og indskrive RUST i en ny epoke i sin over 30-årige historie,” fortæller Morten Varano. 

RUST er det første spillested i Danmark, der har installeret et luftrensningssystem, som aktivt dræber bakterier og vira. Luftrensningsanlægget renser luften i lokalerne, hvilket ikke kun betyder et bedre velvære for publikum under koncerten, men som også er med til at sikre en sundere luft, så publikum kan fokusere på musikken.  

For at få luft under vingerne til de store forandringer hos RUST har Morten valgt at benytte sig af et publikum ganske som ved en koncert. Finansieringen af Mortens visioner for RUST kommer nemlig fra crowdlending: hvor fællesskabet investerer i et lån, og derefter modtager renter og afdrag for deres investering.  

Valget af crowdlending faldt naturligt for Morten, der allerede har benyttet sig af crowdlending-platformen Flex Funding til at finansiere udviklingen af RUST flere gange. Morten nævner særligt den forståelse, der har været for de udfordringer corona-nedlukningen har medført, som en af de mange fordele ved at få finansieret erhvervslånet af mange mindre investorer fremfor en gennem de traditionelle kanaler såsom i banken.  

”RUST er et samlingspunkt for musikere, DJ’s og publikum, så derfor mener vi, at crowdlending rammer lige ned i vores tilgang. Som med musik, så er det vigtigt at opfange nye strømninger. Netop derfor, så mener vi, at denne nye finansieringsform er vejen frem og tegner fremtiden og udfordrer gængse måder at gøre tingene på,” fortæller Morten. 

Morten har valgt at benytte crowdlending-virksomheden Flex Fundings markedsplads. Her har alle som har oprettet en gratis og gebyrfri konto mulighed for at investere et valgfrit beløb (helt ned til 200 kr.) i erhvervslånet til RUST ApS og derved opnå afdrag og afkast. Lånet er også sikret med en EU-garanti fra Den Europæiske Investeringsfonds garantiprogram EGF (Den Europæiske Garantifond), som giver 70% tabsgaranti på lånet til investorerne.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Flex Funding A/S

Flex Funding A/S
Flex Funding A/S
Lille Fredensvej 13
2920 Charlottenlund

http://www.flexfunding.com

Flex Funding blev grundlagt i 2013 med det formål at revolutionere markedet for virksomhedslån og investorer, og dermed understøtte væksten i samfundet til glæde for os alle. Flex Fundings koncept fungerer som en online markedsplads for finansiering og investering. Flex Funding er bemyndiget til at formidle lån og lånegarantier af den danske stats Vækstfonden og til at formidle lånegarantier af EU's Den Europæiske Investeringsfond, som er understøttet af Den Europæiske Investeringsbank under den Pan-europæiske Garanti Fond efter den Europæiske Unions Genoprettelsespakke.

 

Følg pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Tidligere Noma-bager skaber lange køer på Sjællands Odde22.9.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sjællands Odde er for de fleste synonym med færgeforbindelsen til Aarhus, hvor lange køer snegler sig afsted gennem sommerhuslandskabet ved hver færgeankomst fra Danmarks næststørste by. Mens københavnerne og aarhusianere i flæng drøner forbi på landevejen, der bliver til motortrafikvejen, som ender ud i en motorvej, der kun får flere baner tættere på København, så kan man med et lille sving til venstre fra færgelejet dreje ned ad en kulinarisk nyanlagt vej, som skaber en bilkø af helt andre årsager.

Dansk crowdlending-platform ser ny crowdfunding-forordning fra EU som et positivt skridt for større transparens og international ekspansion10.8.2022 18:29:09 CEST | Pressemeddelelse

Flex Funding har i dag indsendt en licensansøgning til Finanstilsynet i henhold til den nye crowdfunding-forordning fra EU. De nye crowdfunding-regler giver større gennemsigtighed i markedet for private investorer generelt samt bedre vilkår for Flex Fundings strategi om udvidelse af virksomheden til andre markeder i EU.

Charlotte Bircow benytter crowdlending til finansiering af virksomhed i vækst9.2.2022 15:25:31 CET | Pressemeddelelse

Charlotte Bircow er essensen af sundhed. Hun var med til at bringe fitness til Danmark i 1980’erne, og enhver med en VHS-afspiller har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Charlottes entusiastiske stemme og motiverende fitnessprogrammer. Hun har solgt flere end 1,5 mio. eksemplarer af hendes fitnessvideoer, og hun har dermed bevæget danskerne på mere end måde. For fem år siden tilføjede hun endnu en gren til sundhedsimperiet: Active by Charlotte – Fitness 4 Your Skin, en hudeplejeserie, og nu benytter hun sig af crowdlending til næste vækstmål.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye