Flex Funding A/S

Dansk crowdlending-platform ser ny crowdfunding-forordning fra EU som et positivt skridt for større transparens og international ekspansion

Del
Flex Funding har i dag indsendt en licensansøgning til Finanstilsynet i henhold til den nye crowdfunding-forordning fra EU. De nye crowdfunding-regler giver større gennemsigtighed i markedet for private investorer generelt samt bedre vilkår for Flex Fundings strategi om udvidelse af virksomheden til andre markeder i EU.

- Det er et naturligt skridt for os at søge om denne tilladelse - det er trods alt den forretning vi driver, og som nu delvist er omfattet af ny lovgivning. Som den største platform i Danmark med en markedsandel på over 80% inden for lånebaseret crowdfunding til virksomheder, er vi meget tilfredse med en tydeligere regulering på dette område, og at det nu omfatter alle aktører inden for aktie- og lånebaseret crowdfunding. Det giver investorerne en bedre beskyttelse, større transparens og bedre muligheder for at finde interessante investeringsmuligheder i en attraktiv aktivklasse, siger Henrik Vad, adm. direktør i Flex Funding.

- Og som en sidegevinst giver tilladelsen os nu adgang til at realisere vores strategi om at udbyde lånebaseret crowdfunding i andre EU-lande, fortæller Henrik videre.

Crowdfunding-reglerne vedrører platforme, der matcher investorer med projektejere, der søger finansiering. Reglerne, der nu er harmoniseret i EU, trådte i kraft i 2021. Overgangsbestemmelser giver aktører, der allerede leverer crowdfunding-tjenester, mulighed for at fortsætte med at levere sådanne tjenester under de nuværende forhold indtil 10. november 2022. Behandlingstiden for licensansøgningen er estimeret til 3 måneder.

KONTAKT: Henrik Vad, +45 26888900, henrik.vad@flexfunding.com

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Flex Funding A/S

Flex Funding A/S
Flex Funding A/S
Lille Fredensvej 13
2920 Charlottenlund

http://www.flexfunding.com

Flex Funding blev grundlagt i 2013 med det formål at revolutionere markedet for virksomhedslån og investorer, og dermed understøtte væksten i samfundet til glæde for os alle. Flex Fundings koncept fungerer som en online markedsplads for finansiering og investering. Flex Funding er bemyndiget til at formidle lån og lånegarantier af den danske stats Vækstfonden og til at formidle lånegarantier af EU's Den Europæiske Investeringsfond, som er understøttet af Den Europæiske Investeringsbank under den Pan-europæiske Garanti Fond efter den Europæiske Unions Genoprettelsespakke.

 

Følg pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Tidligere Noma-bager skaber lange køer på Sjællands Odde22.9.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sjællands Odde er for de fleste synonym med færgeforbindelsen til Aarhus, hvor lange køer snegler sig afsted gennem sommerhuslandskabet ved hver færgeankomst fra Danmarks næststørste by. Mens københavnerne og aarhusianere i flæng drøner forbi på landevejen, der bliver til motortrafikvejen, som ender ud i en motorvej, der kun får flere baner tættere på København, så kan man med et lille sving til venstre fra færgelejet dreje ned ad en kulinarisk nyanlagt vej, som skaber en bilkø af helt andre årsager.

Spillestedet RUST sætter ny standard gennem crowdlending1.3.2022 10:54:07 CET | Pressemeddelelse

Det ikoniske koncertsted RUST har brugt fejringen af mere end 30 år på den københavnske nattelivsscene med en overhaling både udvendigt og indvendigt. Ejer og administrerende direktør i RUST, Morten Varano, svinger taktstokken for nye toner på RUST med synlige forandringer på facaden og interiøret. De overfladiske forbedringer springer i øjnene med det samme, men gemt i møbler, vægge og loftet ligger den helt store (luft)forandring.

Charlotte Bircow benytter crowdlending til finansiering af virksomhed i vækst9.2.2022 15:25:31 CET | Pressemeddelelse

Charlotte Bircow er essensen af sundhed. Hun var med til at bringe fitness til Danmark i 1980’erne, og enhver med en VHS-afspiller har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Charlottes entusiastiske stemme og motiverende fitnessprogrammer. Hun har solgt flere end 1,5 mio. eksemplarer af hendes fitnessvideoer, og hun har dermed bevæget danskerne på mere end måde. For fem år siden tilføjede hun endnu en gren til sundhedsimperiet: Active by Charlotte – Fitness 4 Your Skin, en hudeplejeserie, og nu benytter hun sig af crowdlending til næste vækstmål.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye