Lolland Kommune

Glæde over fase 2 af genåbning

Del

Regeringen offentliggjorde torsdag aften aftalen om fase 2 af genåbningen af Danmark. Det var en plan uden de store overraskelser, og for de kommunale tilbud er der afsat god tid til forberedelse.

”Jeg er meget tilfreds med aftalen, der var som jeg havde forventet,” siger borgmester Holger Schou Rasmussen. ”Vi har forberedt os, så vi er allerede godt i gang med planlægningen, men det er fornuftigt, at f.eks. beslutningen om at lade 6.-10. klasse komme tilbage på skolen først træder i kraft 18. maj. Det giver tid til at få de sidste forberedelser på plads og til at få sendt den nødvendige information ud på forhånd.”

Den sidste planlægning af fase 2 går i gang mandag, og der udsendes yderligere information om genåbningen, når den er afsluttet. Alle borgere, der berøres af genåbningen, vil få direkte besked.

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum