Xiaomi

Gentænk fremtiden for arbejde og spil: Xiaomi afslører Xiami Pad 5 og nye AIoT-produkter på globalt Launch Event

Del

[København Danmark, 15. september, 2021] - Xiaomi præsenterede i dag sin nye tablet Xiaomi Pad 5 på englobal produktlancering. Derudover blev AIoT-produkter præsenteret, der udvider Xiaomis smart-home og wearable-sortiment til nutidens forbundne forbrugere. De nye AIoT-produkter omfatter Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pak) og Mi Smart Band 6 NFC.

I den nye normal vi befinder os i, gentænker flere forbrugere deres hjem for at opfylde de nye funktionelle krav pandemien har medført. Her fusionerer både fritid og arbejde. Disse fire nye forskellige produkter giver forbrugerne mulighed for flere smarte enheder, der gør livet mere behageligt i deres eget hjem.

Xiaomi Pad 5: Play Hard, Work Smart

Xiaomi Pad 5 er et alsidigt værktøj til både arbejde og skole, men fungerer også til førsteklasses mobil underholdning.

”Midt i den nye normal, og elever, der vender tilbage til skolen, kommer Xiaomi Pad 5 på et tidspunkt, der passer til den nye måde at skifte mellem arbejde og underholdning på et øjeblik. Det er en alt-i-en-arbejdsstation, der bringer stor værdi både i form og funktion - uanset hvor den bruges, inklusive i klasseværelset, derhjemme eller på kontoret, ” sagde TJ Walton, Product Marketing Manager hos Xiaomi International.

Denne bærbare arbejdsstation er fyldt med premium-funktioner, der giver brugerne mulighed for at Play Hard, Work Smart:

  • Productivity Suite - Xiaomi Pad 5 er udstyret med funktioner, der øger din produktivitet. Scan alle dokumenter ved hjælp af 13MP enkelt kamera og del problemfrit med kolleger eller klassekammerater. For en naturlig skriveoplevelse leveres Xiaomi Smart Pen1 med kun 12,2 g, 4096 trykfølsomhed og 240 Hz berøringssamplingshastighed. Xiaomi Smart Pen indeholder også praktiske funktioner såsom Smart Pen funktionstaster til hurtigt at tage noter, lave screenshots eller let skifte mellem pen og viskelæder. Desuden er du også klar til
    vigtige konferenceopkald med et 8MP frontkamera, der understøtter 1080p video.
  • Levende skærm med behagelig seeroplevelse - Xiaomi Pad 5 har en 11-tommer WQHD + 120Hz -skærm, der vækker indhold til live med detaljerede billeder med mere bløde og naturlige farver fyldt med detaljer. Med understøttelse af Dolby Vision® muliggør Xiaomi Pad 5 en førsteklasses HDR -oplevelse, der bringer ultra-levende billeder med utrolig lysstyrke, kontrast, detaljer og farver, du aldrig har set før på en skærm. Og selvom du ser dine yndlingsprogrammer i en længere periode, og uanset hvor du ser, sikrer Xiaomi Pad 5's True Display og den indbyggede Low Blue Light-tilstand en klar, men sikker og behagelig seeroplevelse.

  • Fordybende akustik - Da Xiaomi Pad 5 fanger ikke kun dine øjne, men den vil også være sød musik for dine ører. Nyd rig stereolyd med store quad-højttalere, der tilbyder en højere og skarpere lyd. Dolby Atmos® skaber den ultimative lydoplevelse med enestående detaljer, dybde og realisme, mens du lytter til dit yndlings Dolby Atmos-indhold.

  • Pakket med høj ydeevne og indbygget til enestående forbindelse - For at sikre, at du kan følge med i dine studier, arbejde, underholdning og alt derimellem, er Xiaomi Pad 5 udstyret med en 7nm højtydende Qualcomm® Snapdragon ™ 860 processor med en maks. clock-hastighed på op til 2,96 GHz. Og for altid at holde brugerne tilsluttet, kommer Xiaomi Pad 5 med længere batterilevetid understøttet af 8.720mAh (typ) kapacitet.

Mi Smart Band 6 NFC: Kontaktløs betaling tilpasset den nye normal

At leve i skyggen af en ​​pandemi fik os til at tænke på, hvordan vi kan genskabe et smart, sundt og stressfrit liv med afstand. For at hjælpe brugerne med at tilpasse sig den nye normal, har Xiaomi formet sine teknologiske innovationer med udgangspunkt i hverdagens wearables.

Tilbage i marts 2020 introducerede Xiaomi Mi Smart Band 6, der inkluderer SpO2-funktionen til at give sundhedsindikationer for brugernes åndedrætssystem og andre sundhedsfunktioner såsom søvn- og stressdetektering, vejrtrækningsguide, hvilket er med til at hjælpe brugerne med at tage kontrol over deres generelle fysiske og psykiske sundhed.

Nu, i samarbejde med Mastercard, bringer verdens førende wearable band brand2 sit Mi Smart Band 6 tilbage i rampelyset med fokus på kontaktløs betaling. Ved at tilføje den fuldgyldige NFC-funktion tilbyder den nye version nu en hurtig, sikker og bekvem måde at betale på. Betalinger foretages mere effektivt end nogensinde, uanset om det er for at hente dagligvarer, betale for offentlig transport eller bare tage en kop kaffe på vej til kontoret

”Vi mener, at wearables er vigtige for betalingsøkosystemet. Der er en stigning i brugen mobilbetalinger, inklusiv wearables. Med teknologi og innovation som centrale spillere, ser vi flere enheder med betalingsmuligheder komme på markedet. Derudover vil de have kapaciteter som f.eks. at levere nye måder at kommunikere på og forbedre vores digital-fysiske interaktioner,” sagde Valerie Nowak, Executive Vice President, Product & Innovation, Europe. 

Udover det, så tilbyder den helt nye Mi Smart Band 6 NFC-version nu også indbygget Amazon Alexa og udvider dermed den håndfri oplevelse for smarthome-ejere.

Mi Smart Projector 2: Din bærbare hjemmebiograf

Bortset fra Xiaomi Pad 5 og Mi Smart Band 6 NFC-version udgiver Xiaomi også et helt nyt underholdningsprodukt til sin smarthome-portefølje - Mi Smart Projector 2. Med 1920 x 1080 Full HD-opløsning i en kompakt størrelse er Mi Smart Projector 2 en praktisk, bærbar, plug and play-enhed, som alle vil elske. Med Dolby Audio, leverer projektoren krystalklar lydkvalitet på tværs af alle lydkilder.

Projektoren har multi-vinkel auto-keystone korrektion og autofokusering kan dermed hurtigt projicere en perfekt firkantet skærm på de fleste vægge. Den kører på et certificeret Android TV-system med indbygget Google Assistant3, så det giver ikke kun brugerne endeløs underholdning lige ud af boksen, men tilbyder også smarte stemmekommandoer til brugernes smartehome-produkter.

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack): Hold kontakten med Wi-Fi 6

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) er designet til at drive alle hjemmets smart-devices og tilbyder stærk og pålidelig Dual-Band Wi-Fi 6-netværksdækning på op til 370 kvadratmeter4. Det understøtter et maksimalt antal forbindelser på op til 254 enheder5. Uanset hvor mange enheder der er tilsluttet og kører, giver enheden optimeret netværkseffektivitet og reduceret latency med 1024QAM-modulering samt OFDMA  og 2 x 2 MIMO teknologi. 

Smart mesh systemet understøtter også automatisk netværksskift for at sikre problemfri forbindelse, når brugerne bevæger sig på tværs af forskellige rum. Enheden kan endda starte en selvreparerende proces for at omorganisere netværket, når en enhed går offline, så brugerne hele tiden er forbundet til Wi-Fi 6.

Pris og tilgængelighed for produkterne tilgår ved endelig lancering. 

1, Xiaomi Smart Pen sælges separat. Tilgængeligheden kan variere på forskellige markeder.

2, Kilde: Canalys Wearable Band Analysis (Sell-in-shipments), 2. kvartal 2021.

3, Google, Android TV er alle varemærker tilhørende Google LLC. Google Assistant er ikke tilgængelig i visse lande og sprog. Kompatible enheder, der understøtter Google Assistant, er påkrævet.

4, hvert Xiaomi Mesh System AX3000 leveres i en 2-pakning med en enkelt individuel enhed, der dækker op til 185 kvadratmeter til i alt 370 kvadratmeter dækning, når de kombineres.

5, 2.976 Mbps og 254 enheder er testet under laboratorieforhold

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Xiaomi

XiaomiXiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og blev noteret på børsen i Hong Kong d. 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi er et internet selskab der udvikler smartphones og anden smart- hardware, der alle er forbundet til en Internet of Things (IoT) platform. 

Med lige fokus på innovation og kvalitet søger Xiaomi konstant at skabe en brugeroplevelse præget af høj kvalitet og operationel effektivitet. Selskabet skaber kontinuerligt produkter til ærlige priser, så alle i hele verden kan opnå et bedre liv gennem innovativ teknologi. 

I første kvartal af 2021 fastholdt Xiaomi sin placering blandt top-3 på det globale smartphone-marked. Selskabet har også etableret sig som verdens førende forbruger AIoT (AI+IoT) platform med 351 millioner smart-enheder forbundet til sin platform, uden at medregne smartphones og laptops. Xiaomi produkter er til stede i mere end 100 lande og regioner verden over. I august 2020 blev selskabet for anden gang en del af Fortune Global 500 med en 422. plads og rykkede dermed 46 pladser op sammenlignet med 2019. Det fik samtidig en plads som nr. 7 blandt internet selskaber. 

Xiaomi er en del af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index. 

For mere information om Xiaomi besøg https://blog.mi.com/en/ 

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi