Danske BOLIGadvokater

Gavekort skal hjælpe til en god start på voksenlivet

Del

Nyt gavekort skal hjælpe til en god start på voksenlivet. Mange unge kommer ofte galt fra start, fordi de som førstegangskøbere har lidt eller ingen erfaring med bolighandel, når de begiver sig ud på boligmarkedet. Derfor lancerer Danske BOLIGadvokater i dag et gavekort til professionel juridisk rådgivning, så man nemt kan hjælpe sine kære til en tryg bolighandel.

Gavekort til juridisk rådgivning hos Danske BOLIGadvokater
Gavekort til juridisk rådgivning hos Danske BOLIGadvokater

Mange husker tilbage på deres første bolighandel med glæde og eufori, men for andre kan det være en forvirrende og dyr affære. Især for uerfarne og unge boligkøbere. En standard købsaftale indeholder over 200 sider, som er vigtige at nærlæse og gennemskue konsekvensen af, hvis man vil undgå ubehagelige overraskelser.

 
Ikke set på boligmarkedet før

Et gavekort til juridisk boligrådgivning er ikke set før. ’’Mange forældre og bedsteforældre vil gerne undgå at deres kære begår de samme fejl, som de selv gjorde, da de skulle ud og købe bolig første gang. Med gavekortet kan man som forældre give sit barn et kærligt skub i den rigtige retning og samtidig sikre dem de bedste vilkår – både juridisk og økonomisk’’, forklarer Niels Erlandsen, advokat og formand for Danske BOLIGadvokater.

 
Gavekort til juridisk boligrådgivning sikrer de unge boligkøbere

Danske BOLIGadvokater har gennem længere tid arbejdet på at finde en løsning, som kunne gøre det nemmere at sikre sine børn og børnebørn en tryg bolighandel, når de for første gang skal ud og stå på egne ben. Valget er faldet på en gavekortsløsning med et valgfrit beløb mellem 500 – 15.000 kroner.

For gavekortets beløb kan modtageren få rådgivning om alt vedrørende bolighandel, f.eks. gennemgang af købsaftalens dokumenter, rådgivning om eventuelle faldgruber ved boligen, tilstandsrapporten eller regnskab og vedtægter til en andelsbolig. Boligadvokaten kan også forhandle pris og vilkår med sælgers ejendomsmægler.

Kærlighed gør blind – også i bolighandler

’’Et boligkøb er for mange den største investering, de gør sig i deres liv. Det er afgørende med uafhængig juridisk rådgivning allerede fra man overvejer at købe en bolig, så man ikke starter sit voksenliv med at hænge på en dårlig investering’’, slutter Niels Erlandsen og oplyser, at gavekortet købes online og kan bestilles som enten fysisk gaveæske eller e-gavekort.

 

Læs mere om gavekortet på danskeboligadvokater.dk

Kontakter

Billeder

Gavekort til juridisk rådgivning hos Danske BOLIGadvokater
Gavekort til juridisk rådgivning hos Danske BOLIGadvokater
Download
Niels Erlandsen, advokat og formand for Danske BOLIGadvokater
Niels Erlandsen, advokat og formand for Danske BOLIGadvokater
Download

Information om Danske BOLIGadvokater

Danske BOLIGadvokater
Danske BOLIGadvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

7020 9790https://www.danskeboligadvokater.dk/

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.

Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel.

Danske BOLIGadvokater er repræsenteret i følgegrupperne for hhv. huseftersyn og tinglysning.

Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 140 medlemmer fordelt over hele landet. 

Følg pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater

Fejl og mangler i din nye bolig – hvad gør du?16.12.2020 08:00:00 CETPressemeddelelse

Fejl og mangler er en betegnelse, der dækker over forhold eller egenskaber, som gør en bolig mindre værd end det, man som køber er blevet oplyst. Typiske eksempler er f.eks. ulovlige elinstallationer, sætningsskader eller skimmelsvamp. Er man blevet oplyst om forholdene af sælger eller står forholdene nævnt i f.eks. tilstandsrapporten, tæller det ikke som en mangel. Manglerne skal ligeledes ligge udover, hvad man med rimelighed kan forvente af boligens alder og stand. ’’Et boligkøb er for de fleste en kæmpe investering. Derfor er det afgørende, at man som køber har fuldt kendskab til eventuelle skavanker ved boligen, inden man underskriver købsaftalen. Hvis der dukker betydelige fejl og mangler op efter overtagelsen, kan det koste dyrt og sætte store begrænsninger for købers brug af boligen’’, forklarer Niels Erlandsen, advokat og formand for Danske BOLIGadvokater. Flere former for mangler Er der tale om bagateller eller såkaldte ’’småmangler’’, skal man som køber selv udbedre manglen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum