Danske BOLIGadvokater

Gavekort gør livet lettere for forældre til voksne børn

Del

Mange unge kommer ofte galt fra start, fordi de som førstegangskøbere har lidt eller ingen erfaring med bolighandel, når de begiver sig ud på boligmarkedet. Særligt nu med det ekstraordinært lave antal udbudte boliger, kan det være svært at få overblikket over de juridiske og økonomiske konsekvenser af købet. Danske BOLIGadvokater lancerer gavekort til juridisk rådgivning.

Små børn, små bekymringer. Store børn, store bekymringer. Sådan lyder ordsproget. Som forældre kan det give søvnløse nætter og bekymringsrynker, når ens voksne barn overvejer at gældsætte sig for at starte sit eget liv. Man vil for alt i verden undgå, at de begår fejl eller undlader at tage stilling til ting, som kommer til at koste dem dyrt eller skabe forhindringer senere hen. Danske BOLIGadvokater har derfor gennem længere tid arbejdet på en løsning, som gør det nemmere at sikre sine børn og børnebørn en tryg bolighandel, når de for første gang skal ud og stå på egne ben.

’’Med vores nyligt lancerede gavekort til juridiske rådgivning hos en Dansk BOLIGadvokat kan et forældrepar bl.a. ganske nemt hjælpe deres søn og hans kæreste til en god start på voksenlivet - fx i forbindelse med boligkøb eller med aftaler om, hvad der skal gælde, hvis man som papirløst samlevende går fra hinanden efter at have købt en fælles bolig’’, fortæller formanden for Danske BOLIGadvokater, Niels Erlandsen.


Hver femte unge boligkøber læser ikke ’det med småt’

En tidligere onlineundersøgelse hos Danske BOLIGadvokater viste, at hver femte unge boligkøber tror, at købsaftalen er et standarddokument, som man trygt kan skrive under på. Købsprisen er i fokus, mens de øvrige vilkår og betingelser i købsaftalen nedprioriteres. Når man står med det ene ben indenfor i drømmelejligheden og antager, at der er tale om en ganske almindelig handel med en række standarddokumenter, kan det være svært ikke at give efter for presset og underskrive købsaftalen. Tænk nu hvis handlen glipper. 

’’Gavekortet er den perfekte anledning til at give et kærligt skub i den rigtige retning, men uden at virke anmassende og belærende, som ens børn jo ofte synes man er som forældre. Uanset om formålet med boligkøbet er, at dit barn skal flytte sammen med kæresten eller måske nærmere et nyt job eller studie, så er det afgørende med juridisk og økonomisk rådgivning fra A-Z, som kan sikre dine kære en tryg bolighandel’’, fortæller Niels Erlandsen, advokat og formand for Danske BOLIGadvokater.Faktaboks:

Gavekortet kan bruges til hel- eller delvis betaling for juridisk rådgivning hos advokater, der er medlem af Danske BOLIGadvokater. Med medlemmer i hele landet er der aldrig langt til den nærmeste BOLIGadvokat.


Læs mere om gavekortet eller køb det her:

https://brugadvokat.dk/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Danske BOLIGadvokater

Danske BOLIGadvokater
Danske BOLIGadvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

7020 9790https://www.danskeboligadvokater.dk/

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.

Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel.

Danske BOLIGadvokater er repræsenteret i følgegrupperne for hhv. huseftersyn og tinglysning.

Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 140 medlemmer fordelt over hele landet. 

Følg pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum