Furesø Kommune

Furesøs erhvervsliv og kommune står sammen

Del

Det er en særdeles svær tid for selvstændige og virksomheder. Furesøs erhvervsliv og politikere står sammen om, at det lokale erhvervsliv kommer bedst ud af krisen, udtaler de her.

”Det er en meget svær tid for vores lokale erhvervsliv. Det er hele byrådet klar over, og vi gør, hvad vi kan for at komme virksomheder og erhverv i møde. Folketinget er nu kommet med en god håndsrækning, men vi skal også udnytte vores gode samarbejde mellem erhvervslivet og kommunen her i Furesø”, siger Ole Bondo Christensen (S), Furesøs borgmester.

Formanden for Furesøs Udvalg for beskæftigelse og erhverv, Hasan Yilmaz (S), supplerer:

”Vi er i gang med at fremrykke betalingerne til private, der har lavet arbejde for kommunen, og vi ser på, hvilke drifts- og anlægsopgaver, vi kan fremrykke. Samtidig opfordrer vi Furesø borgere til at købe ind lokalt”.

Formand for Furesø INDUSTRI Mogens Brusgaard fortæller om, at mange ligger søvnløse om natten med bekymringer for deres virksomheds fremtid.

”Mange har følelsen af, at ledelsesværktøjskassen er tom. Så der er behov for, at vi alle udviser stor kreativitet og holder hjulene i gang så længe som muligt, sælger og køber af hinanden trods usikkerheden. Sidegevinsten ved den aktuelle situation er, at vi alle rykker lidt ”tættere” sammen: Politikere, erhvervsliv, myndigheder og familier står sammen”, siger Mogens Brusgaard, formand for Furesø INDUSTRI.

Tilmeld jer Furesøs Comdia-portal

”Jeg vil opfordre Furesø-borgerne til at handle lokalt. Det kan gøre en kæmpe forskel. Selvom butikker er lukket, kan man godt købe ind, fordi mange har netbutikker eller selv kører ud med deres varer. Jeg vil også opfordre Furesø erhvervsdrivende til at tilmelde sig kommunens indkøbsportal Comdia, så de kan byde på opgaver lige så snart, kommunen sætter gang i nye projekter. Det handler mere end nogensinde om at stå sammen, tænke ud af boksen og satse på flere heste på samme gang”, siger Eva Vedel, formand for Furesø Erhvervsforening.

Comdia er Furesø Kommune leverandørportal. Den er målrettet de lokale virksomheder, der vil løse håndværks-, konsulent og rådgivningsopgaver for Furesø Kommune. Og lokale virksomheder inden for gaver, møder og catering.

Kommunaldirektør i Furesø Kommune er også meget opmærksom på erhvervslivets vanskelige situation.

”Vi er ved at se på, hvordan statens hjælpepakker kan hjælpe virksomhederne i Furesø. Det er afgørende for os at gøre det så nemt for Furesøs lokale erhvervsliv som muligt. Derfor vil vi samarbejde tæt med Erhvervshuset om det,” siger Steen Vinderslev, kommunaldirektør i Furesø.

På Furesø hjemmeside, er der blevet oprettet en ny side for erhvervslivet i disse coronatider. På siden furesoe.dk/CoronaErhverv vil det lokale erhvervsliv løbende blive orienteret om såvel kommunale tiltag, statens tiltag samt en særlig Early Warning-indsats for virksomheder, der er i økonomisk krise.

Kontakter

Ole Bondo Christensen, Furesø borgmester, tlf.7216 5200
Hasan Yilmaz, formand for Udvalg for beskæftigelse og erhverv, tlf. 2145 0704
Mogens Brusgaard, formand for Furesø INDUSTRI, tlf. 4070 1444.
Eva Vedel, formand for Furesø Erhvervsforening, tlf. 2120 7585.

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum