Furesø Kommune

Furesø Kommunes hjemmeside nomineret til pris

Del

I marts 2019 blev det nemmere for Furesø borgere at bestille pas, finde skolernes ferieuger og anden relevant kommunal information. Furesø Kommune skiftede hjemmesidens design og støvsugede hjemmesiden for irrelevante sider. Nu er hjemmesiden nomineret til en digital pris.

Furesø Kommunes hjemmeside gik i marts 2019 fra 18.000 sider til 800. Visionen var at gøre adgangen til indholdet hurtig og nem, og borgernes egne Furesø-billeder skulle pryde hjemmesiden, så man ikke var i tvivl om, at det er Furesø, der er tale om. Siden skulle også gøre det nemt for borgere at engagere sig og få indflydelse på beslutninger. 

Nu har UserGap på baggrund af ekspertvurderinger nomineret Furesøs og 19 andre kommunale hjemmesider til prisen om den bedste kommunale hjemmeside i Danmark.

100 tilfældigt udvalgte Furesø-borgere har givet Furesøs hjemmeside karakterer og kommentarer. Brugerne har bl.a. vurderet førstehåndsindtryk, serviceinformation, troværdighed, selvbetjeningsløsninger og indhold. Brugertilfredsheden sammenlignes på tværs af de nominerede kommuner, og vinderen kåres på konferencen ”Den Digitale Borger” den 30. januar 2020.

Furesø Kommunes hjemmeside besøges af 20.000 personer hver måned.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum