Furesø Kommune

Furesø Kommune søger ekstra hænder til coronaberedskab

Del

Furesø Kommunes ældre og udsatte har brug for nødvendig pleje og omsorg, også hvis de faste ansatte bliver syge af coronavirus. Derfor efterlyser kommunen nu borgere, der vil hjælpe.

”Vi står i en udsædvandlig coronatid. Vi har derfor brug for hjælp til social-, sundheds- og ældreområdet og til madlavning. Har man erfaring her og vil hjælpe, så kontakt os endelig. Da vi meget opmærksomme på at undgå at få smittet vores ældre og udsatte borgere med corona, søger vi for øjeblikket primært efter folk, der kan hjælpe os indenfor sundheds- og plejeområdet. Gåture og fællesaktiviteter tæt sammen er desværre for risikabelt i disse tider," siger Tine Gram, der er velfærdsdirektør i Furesø.

Furesø Kommunes opfordring er særlig relevant, hvis man er læge, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent/ -hjælper, pædagog, kok eller køkkenmedarbejder. Det kan være, man er gået på pension for nylig, er i gang med en uddannelse, eller ikke bruger sine kompetencer for øjeblikket.

I første omgang bliver man en del af Furesø Kommunes Corona Jobbank. Får kommunen brug for at trække på de ekstra hænder, kontakter kommunen borgeren. Vi håber selvfølgelig ikke, at det bliver nødvendigt. Og der kan gå noget tid før borgerne bliver kontaktet. Men det kan hurtigt ændre sig, og derfor skal kommunen være beredt.

Sådan melder du dig til

Borgere, der har lyst til at blive en del af Furesøs beredskab, skal sende kommunen en besked via furesoe.dk/hjælp.

Her skal man bl.a. nævne, hvis man har nogle særlige kompetencer eller har erfaring indenfor områderne.

Kontakter

Tine Gram, velfærdsdirektør i Furesø Kommune, tlf. 7216 4800

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum