Nets

Fremtidens kasseapparat til de mindre butikker

Del

Den danske fintech-startup, Shopbox, lancerer nu sammen med Nets en samlet betalingsløsning – inklusive kasseløsning, terminal og betalingsaftale – der gør det nemt for små erhvervsdrivende at starte og drive deres forretning

Nets og Shopbox introducerer nu en intelligent, mobil kasseløsning, der gør det nemt for mindre erhvervsdrivende at modtage alle former for betaling, og som samtidig letter forretningen for flere tidskrævende administrative rutiner.

"Det skal være nemmere for de små erhvervsdrivende butiksejere at komme i gang med at tage imod betalinger og opsamle data og information, som sætter butiksejeren bedre i stand til at drive og udvikle sin forretning. Løsningen fra Shopbox tillader netop det,“ udtaler Kristian Nygaard Johansen, salgsdirektør i Nets Merchant Services.  

Kom nemt og hurtigt i gang

En af de forretninger, der er med fra start, er den nystartede butik Fødekilden, som sælger vegansk mad og snacks. De er begejstrede for løsningen, som netop rammer behovet for den lille butik:

"Vi valgte Shopbox, fordi vi kunne få det hele et sted, og fordi vi godt kan lide tanken om, at et system hjælper os med at drive hele vores forretning bedre," udtaler stifter af Fødekilden Anna-Karina Nortung.

“En af drivkræfterne i etableringen af Shopbox var netop, at det skal være nemt at starte ny forretning og yde en bedre service til forretningen ved blandt andet at digitalisere så mange af de tidskrævende back-office funktioner som muligt,” udtaler Christian Zigler, grundlægger af Shopbox.

App gør dig klogere på dine kunder

Ud over en ’pakke’ med både terminal, betalingskortaftale og en tabletbaseret kasseløsning, får kunderne også adgang til en app, der opsamler relevante informationer, som forretningen kan bruge aktivt til at lette administrationen.

“Vi ved fra mange samtaler med små butiksejere, at barrieren ofte ligger i netop den administrative del. I løsningen fra Shopbox kan man blandet andet styre lageret, lave bemandingsplaner samt rapportere direkte til ens revisor ved enkelte tryk på en tablet. Og i samarbejdet med Nets har vi nu den partner som sikrer, at man kan komme godt fra start med en samlet løsning”.

Hos Dansk Detail er der begejstring for den nye løsning.

"Det er på høje tid at nogen laver et produkt, der tager udgangspunkt i at gøre det lettere at drive forretning og samler alt et sted. Det virker som om det er lykkedes her, og det vil sikkert glæde en masse mindre og nystartede butikker" udtaler Jens Birkeholm som er adm. direktør i Dansk Detail.

Når man starter ny forretning har man sjældent en masse kapital at komme i gang for.

Derfor tilbyder Nets også en leasingmodel, som gør, at man får alt hardware inkl. iPad og kreditkort terminal for kun 2.000 kr. i opstart.

"Små forretninger efterspørger, at det er let og billigt at komme i gang med at modtage betalinger og drive forretning. Det får de med dette produkt. Markedet for mobile kasseløsninger er i vækst og er derfor et område, som vi ønsker at engagere os mere i," udtaler Kristian Nygaard Johansen, salgsdirektør i Nets Merchant Services

I den samlede løsning, som formidles via Shopbox, leverer Nets terminal og kortaftale, imens Shopbox står bag den nyudviklede app og kasseløsning.

For yderligere information kontakt

Pressechef i Nets, Søren Winge: +45 29482646, swing@nets.eu

Adm. direktør for Shopbox, Christian Zigler: +45 26170445, cz@shopbox.com

Om Nets

Nets specialiserer sig i håndtering af digitale værdier som penge, information og identitet. Vi har en af de mest omfattende produktporteføljer inden for betalingsindustrien i Europa og vores ambition er at blive en endnu stærkere partner for vores kunder ved at understøtte deres forretning - både nationalt og internationalt.

Nets har 2.500 medarbejdere på kontorer Danmark, Norge, Finland, Sverige og Estland. Læs mere om os på nets.dk

Om Shopbox

Shopbox er en cloud-baseret kasseløsning som giver virksomhedsejere en lettere administration af deres forretning. Shopbox indeholder funktioner som restaurant- og forretningsejere har brug for i deres hverdag: kasse, lagersystem, medarbejdersystem og meget mere. Visionen er at give forretningsejere bedre forudsætninger for at tage beslutninger i deres dagligdag om for eksempel lagerbeholding, forventet omsætning og indkaldelse af personale til arbejde.

Shopbox er et dansk firma med hovedsæde i København.

Læs mere om os på shopbox.com

Information om Nets

Nets
Nets
Klausdalsbrovej 601
DK-2750 Ballerup

+45 44 68 44 68https://www.nets.eu/

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum