DGI-byen

Fra Garfield til Tentakler – der er plads til det hele på Copenhagen Comics i Øksnehallen

Del

Mere end 100 tegneserieskabere fra ind- og udland står på gæstelisten, når Danmarks største tegneseriefestival inviterer på en weekend i striber.

Foto af Carsten Olsen
Foto af Carsten Olsen

Hvornår: 23. – 24. februar

Hvem: Copenhagen Comics for 8. gang

Hvad: Tegneseriefestival

Følg med: www.copenhagencomics.dk

“Copenhagen Comics er en hyldest til alle former for tegneserier. Det afspejler årets meget omfattende gæsteliste tydeligt. Tegneseriefans får mulighed for at møde serieskabere fra alle afkroge af tegneseriemediets utallige genrer – det bliver en fantastisk oplevelse uanset om du er til klassikerne, superhelte eller avant garde,” fortæller Anthony Verniere, formand for Copenhagen Comics.

Copenhagen Comics internationale gæsteliste tæller blandt andet Gary Barker (Garfield), Mark Buckingham (Fables), Ralph Meyer & Caroline Delabie (Undertaker), Tony Fleecs (My Little Pony), Olivier Schwartz (Splint & Co), Toshio Maeda (Legend of the Overfiend) med flere.

Derudover byder Copenhagen Comics weekenden igennem på en lang række aktiviteter. På i alt tre scener vil der være foruden paneldebatter og interviews også være både Claus Deleuran prisuddeling, DM i tegning og Cosplay-konkurrence.

Børnene får igen i år et dedikeret børneområde aktiviteter som Fortnite-dansekonkurrence, Spider-Man show, tegneworkshops og meget mere.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

DGI-byen / Øksnehallen:
Head of Marketing, Communications & Partnerships - Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon: 2279 0158

Copenhagen Comics:
Presseansvarlig – Thomas Berger
Email: thomas.berger@copenhagencomics.dk

Billeder

Foto af Carsten Olsen
Foto af Carsten Olsen
Download
Foto af Carsten Olsen
Foto af Carsten Olsen
Download
Foto af Carsten Olsen
Foto af Carsten Olsen
Download
Foto af Carsten Olsen
Foto af Carsten Olsen
Download
Foto af Carsten Olsen
Foto af Carsten Olsen
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Danmarks største tegneseriefestival afholdes for 8. gang 23. - 24. februar i Øksnehallen i København. Festivalen hylder alle former for tegneserier, fra klassikere og superhelte til graphic novels og avant garde. Et væld af udenlandske tegnere gæster festivalen såvel som stort hele den danske tegneserieverden stiller op til signeringer, foredrag, workshops og paneldebatter. 

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Fotoudstilling i Øksnehallen: GRAFFITI København 1984-201918.6.2019 13:29:39 CESTPressemeddelelse

Vi skal tilbage til 1984. Dengang 20 kroner gjorde dig rig på cola og tobak. Og dengang de første spraydåse-strøg blev taget på byens vægge i København. Graffiti kaldte de det i New York, og graffiti kom det til at hedde i København, da byens unge importerede konkurrencen, adrenalinen og det farverige gademiljø til byen. I Øksnehallen kan du henover sommeren opleve Graffitiens ankomst til København og dens udvikling igennem 25 år fortalt af graffitimalerne selv.

Fotobogsfestival i DGI-byen27.5.2019 14:28:05 CESTPressemeddelelse

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum