Fotobogsfestival i DGI-byen

Del

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

Fra Nina Korhonens bog ”Happy/Brooklyn”
Fra Nina Korhonens bog ”Happy/Brooklyn”

DGI-byens en-dags fotobogsfestival tager udgangspunkt i et fælles engagement for fotobøger, hvor bøger repræsenterer selvstændige fotografiske værker. Sammenhængen i billedserierne er med til at fortælle de historier og narrativer, der giver iagttageren mulighed for at fordybe sig i fotografiet.

Festivalen er den første og eneste af sin art, som samler relevante butikker og forlag, der både forhandler og udgiver fotobøger, men som også har en unik viden omkring udtryksformen.

Aktørerne er Disko Bay, Fragment, Fotografisk Center, Bladr, At Last Books, Arkiv, BOOK LAB, Katalog – Journal of Photography & Video, Blankt Papir Press, NW Gallery, Gallery Breadfield &Tira Books, Brask Publications, Space Poetry, Roulette Russe, Spine Studio, Fotograf Klaus Holsting og Fotograf Søren Bech.

Festivalen finder sted i DGI-byens foyer lørdag d. 8. juni 2019 kl. 11.00 til 17.00 og er en del af Copenhagen Photo Festival. Der er gratis adgang til festivalen.

Læs mere og se programmet på begivenheden på Facebook: https://www.facebook.com/events/1118331945034455/

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview, kontakt venligst:

Pernille Merkel,
Planning- og Project Coordinator
E: pm@dgi-byen.dk
T:33 29 81 03

Billeder

Fra Nina Korhonens bog ”Happy/Brooklyn”
Fra Nina Korhonens bog ”Happy/Brooklyn”
Download

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgibyen.dk

DGI-byen er et sted i hjertet af Vesterbro i Kødbyen, der summer af aktivitet. Det er også et sted, hvor mangfoldigheden er stor, og mennesker mødes og et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events. 

Med andre ord idræt, events, kultur, forretning og fornøjelse i forening.

Velkommen til DGI-byen.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum