Danske Regioner

Første søndag i september inviterer regionerne dig bag byggehegnet til Åbent Hospital 2022

Del

Vil du opleve noget stort? Søndag den 4. september kan du komme tæt på fremtidens behandling, når regionerne inviterer indenfor bag byggehegnene på 17 nye og ombyggede hospitaler. Det sker til den fælles åbent hus-begivenhed i alle landets fem regioner, Åbent Hospital.

Til efteråret kan du komme tæt på morgendagens sundhedsvæsen. Med Åbent Hospital giver Danmarks fem regioner alle chancen for et unikt besøg på fremtidens hospitaler midt i byggearbejdet. Åbent hus-begivenheden foregår den første søndag i september. I 2022 slår 17 hospitaler dørene op for dig. Kom alene eller tag venner eller familien med.

BYGGERIERNE REDDER FLERE LIV

På dagen er medarbejdere med forskellige fagligheder klar til at tage imod og fortælle om de bedre rammer, den nye teknologi og andre landvindinger for medarbejdere og patienter. Fx større og flere enestuer, robotter der tager skraldet, akutmodtagelser med egne specialister og sengestuer, sanserum i psykiatrien og meget mere.

Byggerierne samler landets dygtigste eksperter og gør en forskel for at øge livskvaliteten og redde flere liv gennem bedre behandling især med fokus på mere komplekse sygdomme som hjerte- eller kræftsygdomme.

ANDERS KÜHNAU: GRIB CHANCEN OG OPLEV FREMTIDENS HOSPITALER INDEFRA

Patienter, pårørende og medarbejdere har været med i byggeprocessen for at sikre de bedste rammer. Formand for Danske Regioner, Anders Kühnau, siger:

- Jeg håber, at naboer og alle andre interesserede vil gribe chancen for at opleve fremtidens hospitaler indefra til Åbent Hospital. De fantastiske nye rammer giver grundlag for en bedre behandling på patienternes præmisser. Tag en snak med medarbejderne. For mig er medarbejdernes viden, kompetencer og engagement det stærkeste fundament i byggeriet.

BAMSEBEHANDLING OG BRUGERINVOLVERING

Åbent Hospital er en dag for hele familien. I Region Midtjylland på Aarhus Universitetshospital kan du blive blandt de første, der ser udsigten over Aarhus fra toppen af Forum. På Regionshospitalet Randers kan børnene tage deres bamse med og få den behandlet i Bamseklinikken. I Region Nordjylland kan du fx besøge den nye Akutmodtagelse og se de nye enestuer. I Region Hovedstaden kan du komme indenfor i Skandinaviens største og brugerinvolverende diabeteshospital, som ikke ligner et hospital. Find et arrangement nær dig i programmet.

LÆS MERE

For at se dette indhold fra www.regioner.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Nøgleord

Kontakter

Information om Danske Regioner

Danske Regioner
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

+45 35 29 81 00https://www.regioner.dk/

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner og har til opgave at yde en professionel betjening af Danske Regioners politiske ledelse.

Vi er den drivende kraft i udviklingen af sundhedsvæsenet, den førende stemme i den sundhedspolitiske debat, og vi arbejder for attraktive levevilkår og et godt miljø i alle dele af Danmark

Følg pressemeddelelser fra Danske Regioner

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Regioner

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum