Næstved Bibliotek og Borgerservice

Forfatter-talk med Christina Ramskov: Ordblind og forfatter

Del

Mandag den 4. oktober kl. 19.00-20.30 kan du på Korskilde Bibliotek møde forfatteren Christina Ramskov, som har skrevet fantasy-serien ”Fønixens hjerte” (2013).

Elsker du fantasy-genren? Og vil du gerne høre mere om, hvordan man bygger en fantasy-verden op? Eller vil du gerne høre om det at være en ordblind forfatter? Så kom til Korskilde Bibliotek og hør en forfatter-talk med Christina Ramskov, hvor hun fortæller om sine udfordringer og erfaringer som ordblind forfatter! Hun vil også læse op fra ”Fønixens hjerte” og snakke om den.

Magiske væsner og masser af humor

Lige siden Christina var 5 år, har hun haft forfatter-drømme, men fordi hun var ordblind, så turde hun ikke kaste sig ud i at skrive sine egne historier. En ulykke gjorde, at Christina fik nyt mod - hun begyndte at skrive. Og i 2013 fik hun udgivet sin allerførste bog. Siden har hun udgivet hele syv bøger. Hun skriver om magiske væsener på en humoristisk og selvfølgelig måde, og man kan ikke undgå at blive draget af hendes univers.

Programmet for denne aften er:

Kl. 19.00-19.30: Oplæsning og forfatter-talk

Kl. 19.00-19.45: Pause med forfriskninger og kage

Kl. 19.45-20.30: Christina fortæller om sine udfordringer som ordblind og tager imod spørgsmål

Billetter, som koster 20 kr. skal købes via https://www.naesbib.dk

Fakta: Uge 40 er international ordblinde uge. Næstved Bibliotek og Borgerservice sætter ekstra fokus på ordblindhed i denne uge. 

Kontakter

Billeder

Christina Ramskov fortæller om at være forfatter og ordblind. Foto: Mikkel Hansen
Christina Ramskov fortæller om at være forfatter og ordblind. Foto: Mikkel Hansen
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum