OKNygaard A/S

Fodboldbaner i Holbæk Sportsby står toptunet og klar til sommersæsonen

Del

Græsplænerne på fodboldstadion i Holbæk Sportsby har fået græspleje for første gang siden de blev taget i brug. Plænerne står nu toptunet og klar til de mange spillere og tilskuere, som med genåbningen igen kan besøge Holbæk, når der spilles kamp i 2. divisionen.

Holbæk Sportsby blev officielt indviet i sommeren 2019, men det har været sparsomt med sportsarrangementer grundet forsamlingsforbud og restriktioner. Nu lysner det forude og de otte fodboldbaner har fået græspleje, så de fremstår flotte og jævne til de mange kommende kampe. Det er i år anlægsgartnervirksomheden OKNygaard, som har fået til opgave at pleje arealerne.  

’’Det er altid sjovt at få lov til at arbejde med græsplæner, der i den grad skal stå snorlige, grønne og tætte. Græs er ikke bare græs – græs skal bruges, så det sætter store krav til vores faglighed og pleje af arealerne’’, udtaler Jens Dynglykke, som er rådgiver i OKNygaards driftsafdeling Sjælland.

Fordi banerne er nyetablerede, skal der en flerårig proces til, før de ligner den slags fodboldbaner, man ser i fjernsynet. Græsset på fodboldbaner skal kunne klare hårdt slid, hvilket har gjort græspleje af især fodbold- og golfbaner til en hel videnskab blandt anlægsgartnere og greenkeepers. Hos OKNygaard er græspleje langt fra ’bare’ græsklipning.

’’Vi har været i dialog med Holbæk Sportsby inden opstart, så vi kunne finde den helt rigtige løsning for deres græsarealer. Vi tager bl.a. udgangspunkt i, hvordan græsarealerne benyttes og hvordan kunden ønsker, at de skal tage sig ud for at sikre den mest optimale pleje’’, siger Jens Dynglykke og forklarer, at der i Holbæk Sportsby både laves vertikalskæring, topdressering, overslæbning med slæbenet, dybdeluftning for at sikre luft til rødderne samt gødskning af jorden og til sidst eftersåning.

Kvalitet og faglige kompetencer var også det, der vægtede højst, da Holbæk Sportsby skulle udvælge hvilken af de tre virksomheder, som havde budt ind på opgaven, der skulle udføre den.

’’Prisen er ikke irrelevant, men kvalitet vægter højst. Vi skal bruge maskinførere, der ved hvad de laver, så de ikke kommer til at gøre skade på banerne. Nu står banerne jævne, flotte og toptunet til sommersæsonen og vi venter bare på lidt regn og varme, som kan give græsset det sidste skub’’, udtaler Leif O. Pedersen, driftschef hos Holbæk Sportsby. 

OKNygaard laver ikke kun traditionel græspleje, men pleje af alle typer af græsarealer hos grundejerforeninger og virksomheder. Uanset om man ønsker en klassisk prydplæne, et vildtvoksende naturareal eller noget derimellem, så kan det lade sig gøre med den rette pleje. ’’Ud fra klipningsfrekvens, ukrudtsbekæmpelse og pasning af plænen får den det udtryk, kunden gerne vil have’’, slutter Jens Dynglykke, rådgiver hos OKNygaard.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

OKNygaard – hele Danmarks anlægsgartner og klimaentreprenør

Vores ambition er klar – vi vil være dem, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og vi vil være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende.

Vi har hovedkontor i Aarhus og 10 afdelinger fordelt over hele Danmark. Det giver os mulighed for at arbejde for både store landsdækkende og mindre lokale kunder – vi er nemlig altid lige i nærheden. I højsæsonen er flere end 600 anlægsgartnere og klimaspecialister klar til at løse kundernes opgaver, uanset hvor i landet der er brug for os. 

OKNygaard er kendt for god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget, vi siger, det er dét, vi gør. Vi sætter en ære i en velstyret proces med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder, når vi udfører drift og vedligeholdelse, når vi løser anlægsopgaver, når vi leverer klimasikring eller skaber nye biodiverse grønne byrum.

Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan vi trække på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland og Tyskland, og vores medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

NYT OM NAVNE - OKNygaard - Kristoffer Sindby6.4.2021 11:13:56 CEST | Pressemeddelelse

Kristoffer Sindby tiltræder som Udviklingschef for klimaløsninger i OKNygaard Anlæg. Kristoffer har mere end 20 års erfaring med regnvand og har gennem de seneste 17 år arbejdet med klimatilpasninger. Kristoffer kommer fra en stilling som konsulent ved Teknologisk Institut, hvor han bl.a. har stået for uddannelsen af regnvandskonsulenter. Kristoffer er uddannet anlægsgartner, kloakmester samt indenfor international marketing og coaching. Kombinationen af praktisk og teoretisk viden matcher OKNygaards ambitioner for klimaområdet. OKNygaard ønsker at deltage i både store og små udviklingsprojekter, som kan være med til at udvikle bedre klimaløsninger og klimakoncepter. Det skal ske gennem partnerskaber med bl.a. Klimatorium, Green Cities, universiteter, vidensinstitutioner og naturligvis branchen. OKNygaard føler et ansvar for udvikling og klimainnovation, og vil gerne vise det i et bæredygtighedsperspektiv. Derfor vil virksomheden forsøge at synliggøre de forskellige projekters klimamæs

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum