DI - Dansk Byggeri

Flere praktikpladser til bygge- og anlægslærlinge i Hovedstaden

Del

Flere lærlinge inden for bygge- og anlægsbranchen har det seneste år fået en praktikplads i en virksomhed. Det viser den seneste opgørelse over praktikpladstal fra Børne- og Undervisningsministeriet.

Både unge og voksne hamrer, saver og støber løs. Det viser den seneste opgørelse over praktikpladstal fra Børne- og Undervisningsministeriet, der sammenligner udviklingen i antal indgåede praktikpladsaftaler i bygge- og anlægsbranchen fra april 2019 til april 2020 med april 2020 til april 2021.

Opgørelsen viser, at der på NEXT og TEC i perioden april 2020 til april 2021 er indgået 2.189 praktikpladsaftaler samlet set, og det er altså 566 flere praktikpladser end året før.

Formand for DI Dansk Byggeri Hovedstaden, Mads Raaschou, glæder sig over udviklingen:

- I DI Dansk Byggeri fylder lærlinge meget. Det er derfor meget positivt at se, at det i høj grad bærer frugt i form af flere praktikpladser.

- Jeg er glad for, at virksomhederne åbner dørene for de unge og voksne under uddannelse, så de kan komme ud på arbejdspladsen og prøve kræfter med de mange, spændende muligheder, der er forbundet med et arbejde i bygge- og anlægsbranchen, siger Mads Raaschou, og fortsætter:

- Der er brug for at uddanne endnu flere dygtige mennesker, der kan bidrage til at løfte branchen. Jeg håber, udviklingen vil fortsætte, lyder det fra formanden.

Kontakter

Kontakt:

Formand for DI Dansk Byggeri Hovedstaden Mads Raaschou, tlf. 7023 2089

Chefkonsulent DI Dansk Byggeri Hovedstaden Anne Ginderskov Hansen, tlf. 3377 4841

Vedhæftede filer

Information om DI - Dansk Byggeri

DI - Dansk Byggeri
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377https://www.danskindustri.dk/brancher/di-byggeri/

Om DI Dansk Byggeri:

DI Dansk Byggeri er et branchefællesskab for 6.300 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger 73.000 medarbejdere og omfatter såvel udførende virksomheder som materialeleverandører.

 Læs mere: www.danskindustri.dk/brancher/di-dansk-byggeri/

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Byggeri