Fibia P/S

Fibia udvider i Køge

Del

1500 boliger i Køge får nu mulighed for at komme på det lynhurtige og stabile fibernet

En hurtig og stabil internetforbindelse er lige så naturligt og vigtigt som at have vandhanen og strøm i stikkontakten. Og nu får endnu flere mulighed for at koble sig det hurtige og stabile fibernet, fortæller salgsdirektør Mia Stroustrup fra Fibia

- Vi oplever en ret stor efterspørgsel på at få både internet og tv-pakker gennem vores fibernet og vi er glade for, at vi snart også kan tilbyde vores produkter i Køge.

Du kan gratis få lagt fibernettet ind i huset helt uden, men der er gode tilbud og penge at spare, hvis du vælger at få leveret tv eller internet med sammen med tilslutningen. Bestil på fibia.dk. Fibernetforbindelsen ventes at kunne blive installeret i løbet af foråret.

Ejerne bag Fibia – de andelsejede energi- og fibernetkoncerner NRGi og SEAS-NVE – besluttede sidste år at investere et større milliardbeløb i at sikre alle andelshaverne en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af år 2023.

Hvis du ikke kan få fibernet, kan du vise din interesse på fibia.dk/fiber og jo flere der ønsker fibernet i et område, jo hurtigere kommer Fibia med forbindelsen.

Billeder

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum