Fibia rykker ind i Slagelse

Del

Slagelse kan se frem til lynhurtigt og stabilt fibernet fra Fibia, der går i gang med at etablere de første 1200 forbindelser omkring årsskiftet. Herefter bygges der ud i de kommende år. Tilslutningsprisen bliver nul kroner.

Hvert år stiger vores krav til hastighed og kvalitet på nettet, og det presser kapaciteten i de eksisterende internetkabler.

Løsningen på det problem hedder fibernet, der kan levere meget hurtige og stabile forbindelser med noget nær ubegrænset kapacitet.

- Vi har gang i en massiv udrulning af fibernet på Sjælland og i Østjylland og nu er turen kommet til Slagelse, siger Mia Stroustrup, chef for salg og kundeservice i Fibia. Hun tilføjer:

- Det er et større puslespil med gravetilladelser, teknik og logistik, men vi forventer at have en færdig plan for de første 1200 tilslutninger i løbet af maj måned.

Det er forventningen, at arbejdet med at lægge fibernet i jorden begynder omkring årsskiftet.

Påvirk udviklingen

Når de første huse er koblet på fibernettet, bygges der løbende ud, men rækkefølgen afhænger blandt andet af hvor kunderne er:

- Det er relativt dyrt at etablere en hel ny infrastruktur og derfor planlægger vi at udvide i takt med at vi får bestillinger, fastslår Mia Stroustrup og opfordrer alle til at vise sin interesse for fibernettet og forhåndsbestille det på www.fibia.dk/fiber 

Fibernet til hele Sjælland

I efteråret 2018 offentliggjorde Fibias ejere – de andelsejede energi- og fibernetkoncerner NRGi og SEAS-NVE – en ambition om, at alle 640.000 husstande i de to selskabers forsyningsområder, skal have tilbudt 1 Gb/s inden 2023.

Fibia har taget hul på denne accelererede udrulning og er allerede nu i gang med at etablere fibernet på Sydlolland, I Nykøbing Falster, Faxe, Sorø, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Lystrup og Juelsminde samt området omkring Mullerup, Dalby og Reersø.

Kontakter

Rasmus Carlsen, pressekontakt i Fibia, mobil 30 28 67 20

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum