Fibia P/S

Fibia bliver leverandør af Waoo på Eniigs net

Del

Alle i Eniigs forsyningsområde kan fortsat vælge at have adgang til tv og internet fra Waoo, der for niende år i træk er kåret til Bedst i Test.

Fibia har nemlig indgået en aftale med Norlys om at blive indholdsleverandør på Eniigs fibernet. Aftalens parter er ved at færdiggøre tidsplaner for hvordan og hvornår kunderne får mulighed for at få Waoo via Fibia.

Markedsdirektør i Fibia, Brian Lønroth, glæder sig over aftalen:

- Vi er en kommerciel forretning og når vi får mulighed for at tilbyde vores produkter til 120.000 kunder, så gør vi selvfølgelig det, siger han og tilføjer.

- Samlet set betyder aftalen, at der kommer mere valgfrihed og konkurrence og det er godt for kunderne og markedet, fastslår han.

Fibia, der er der er ejet af det sjællandske SEAS-NVE og det jyske NRGi, leverer i forvejen Waoo til over 170.000 kunder i Østjylland og på Sjælland og Sydhavsøerne.

Kontakter

Rasmus Carlsen, Fibia, mobil 30 28 67 20

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum