Fibia bliver eneejer af Waoo

Del

Med et aktivt og fokuseret ejerskab er fundamentet lagt for yderligere vækst i Waoos kundebase og udvikling af nye produkter.

Fibia øger sin ejerandel i Waoo fra de nuværende 79 procent til 100 procents ejerskab.

For administrerende direktør i Fibia, Casper Holst-Christensen, er det en oplagt mulighed for at styrke både Waoo og Fibia:

- Vi har to gode og stærke forretninger. Fibia har et veludbygget fibernet og Waoo er et stærkt brand, der er kåret bedst i test ni år i træk. Sammen kan vi styrke og udvikle Waoo og samtidig arbejde med hele værdikæden, siger han og tilføjer:

- I den hidtidige ejerkreds er vi helt enige om, at det bedste afsæt for Waoos videre udvikling er en aktiv og fokuseret ejer.

Ud af ejerkredsen træder Aura, NEF-Fonden og Energi Fyn Bredbånd, der fortsat vil levere Waoos produkter i en partnerskabsmodel.

Landsdækkende Waoo

En af ambitionerne er at gøre Waoo landsdækkende.

- Vi skal levere Waoos produkter i flere net end vi gør i dag og vi skal accelerere kundetilgangen, siger Casper Holst-Christensen.

I dag er Waoos produkter ude i omkring 300.000 hjem.

De cirka 50 medarbejdere i Waoo vil fortsat have base i Tilst ved Aarhus.

Kontakter

For pressen: Rasmus Carlsen, mobil 30 28 67 20

Fibias kundeservice: 70 29 24 44

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum