Fibia P/S

Fibernet til Mørke og Rønde opland

Del

300 husstande får snart adgang til fibernettet

Lynhurtigt og stabilt internet er lige så naturligt og vigtigt som vand i hanen og strøm i kontakten. Og nu kan omkring 300 husstande på Djursland se frem til en ordentlig internetforbindelse.

- Vi har oplevet en meget stor interesse for at få ordentligt internet i området og når der er det, så kommer vi med fiberkablet og tilbyder det til alle, der ønsker det, fastslår salgschef i Fibia, André Funder Jensen.

Arbejdet med at grave fiberkablerne i jorden ventes at gå i gang til efteråret og være færdig i begyndelsen af 2022.

- Vi kan godt fylde lidt i gadebilledet, når vi er der med gravemaskiner og kabelruller, men selve gravearbejdet går rimeligt hurtigt og vi er som regel ikke på den enkelte vej ret mange dage ad gangen, tilføjer André Funder Jensen.

Fibia, der er ejet af de to andelsejede energi- og fibernetkoncerner NRGi og Andel (tidligere SEAS-NVE), har forpligtet sig til at give alle andelshavere i de to ejerselskaber tilbud om en ordentlig internetforbindelse inden udgangen af 2023.

Kontakter

For pressen: Rasmus Carlsen, 30 28 67 20

Øvrige: Fibias kundeservice på 70 29 24 44

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum