Fibia P/S

Fibernet til Grenaa

Del

Hjemmeskole og hjemmearbejde og helt almindeligt brug af internet bliver nu langt bedre for over 2500 husstande i det nordlige Grenaa.

Der var nemlig mange nok der var interesseret i at fibernet til at Fibia går i gang med at lægge fiberkablerne i jorden.

Den lokale ildsjæl Mads Kempel Sørensen, der har været med til at sikre den lokale opbakning, glæder sig til at få stabilt og hurtigt internet:

- Jeg synes, at det er vigtigt med fremtidssikring af vores området, og samtidigt bliver det dejligt med større udvalg blandt de forskellige udbydere på internet og tv, især nu hvor behovet for hjemmearbejdspladser og streaming bliver større og større. 

Færdig til efteråret

Salgsdirektør i Fibia, Mia Stroustrup, glæder sig til at kunne byde endnu flere velkommen på Fibias fibernet:

- Det er så afgørende for lokal og regional vækst og udvikling, at man kan komme på internettet. Og vi kommer og lægger fibernet så hurtigt som muligt til alle de andelshavere, der vil have det, siger hun.

Gravearbejdet går i gang i løbet af foråret og ventes at være færdig i løbet af et halvt års tid.

- Vi kommer til at rode og fylde noget på villavejene, mens vi arbejder, men fiberkablerne skal altså ned under asfalt og fortove og vi gør det så skånsomt som muligt.

Det bliver primært lagt fibernet i jorden i området mellem Mellemstrupvej, Randersvej, Markedsgade og Åstrupsvej samt området mellem Nordre Kattegatvej, Robstrupvej, Hovedvejen og Mellemstrupvej.

Fibernet til Østjylland

Fibia har forpligtet sig til at give alle andelshaver i NRGi et tilbud om fibernet inden 2023.

Lige nu er Fibia også ved at lægge fibernet i jorden i Hedensted, Ramten, Stenvad, Veggerslev, Sangstrup og omegn.

NRGi ejer Fibia sammen med Sjællandske Andel.

Kontakter

Pressekontakt: Rasmus Carlsen, 30 28 67 20

Kundesupport: 70 29 24 44

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum