Fibia P/S

Fibernet til det centrale Ringsted

Del

4500 familier og virksomheder i Ringsted får fibernet.

De fleste i Ringsted kan allerede nu koble sig på fibernettet. Nu er turen kommet til midtbyen, oplyser Fibia

- Hurtigt og stabilt internet er nødvendigt for alle. Både når vi skal arbejde hjemme og når vi skal uddanne os, streame underholdning og nyheder, fortæller salgsdirektør i Fibia, Mia Stroustrup, der tilføjer:

- Det løser vi med fibernettet fordi hvert eneste hus får sit eget fiberkabel hen til den nærmeste central. Samtidig er pladsen i kablet nærmest ubegrænset og derfor kan vi tilbyde stabile og høje hastigheder.

Arbejdet forventes at begynde i marts og vare frem mod udgangen af 2021

- Vi fylder desværre lidt i gadebilledet med vores maskiner og udstyr, men rydder pænt op efter os og tilpasser os de lokale forhold, understreger Mia Stroustrup.

Kunder på Fibias net kan i dag vælge tv- og internetprodukter fra Waoo, men fra begyndelse af 2021 også vælge at få internet fra Hiper og i løbet af året også produkter fra Kviknet, Fastspeed, Telenor, YouSee og TDC Erhverv.

Fibias fibernet når i dag forbi omkring 290.000 familier og husstande i Region Sjælland og 135.000 i Østjylland, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000 adresser med adgang til Fibias fibernet.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia har 180.000 kunder og lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Kontakter

Rasmus Carlsen, Fibia, mobil 30 28 67 20

Vedhæftede filer

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum