Fibia P/S

Fibernet til 6000 lejligheder

Del

Slagelse Boligselskab og FOB får lagt fiberkabler ind i alle lejemål. Det sikrer hurtigt og stabilt internet og flere valgmuligheder for beboerne.

Knud Glavind fra SB (tv) og Axel Larsen fra FOB (th)
Knud Glavind fra SB (tv) og Axel Larsen fra FOB (th)

250 kilometer fiberkabel skal trækkes rundt og forsyne alle lejemål i de to almene boligorganisationer FOB og Slagelse Boligselskab med fremtidssikret adgang til tv og internet. Arbejdet er i gang og forventes færdigt til sommer næste år.

Hos FOB glæder formand Axel Larsen sig til kunne give lejerne endnu flere valgmuligheder:

- Mange af vores lejere har efterspurgt bedre internetforbindelser og mere valgfrihed. Med fibernet rundt i alle lejligheder og rækkehuse, kan alle hive det ned fra hylden, de ønsker, siger han.

Formand for Slagelse Boligselskab, Knud Glavind, er enig og tilføjer

- Vi skal hele tiden sørge for at vores lejemål er up-to-date, siger han og forklarer, at en ordentlig internetforbindelse i dag er lige så naturlig som vand og strøm i en boligorganisation.

Begge formænd er glade for den digitale fremtidssikring for alle beboerne i alle boligafdelinger i FOB og Slagelse Boligselskab.

Begge boligorganisationer har lavet en aftale med Fibia om at Fibia trækker alle kablerne og installerer en boks i hvert lejemål. Herefter kan beboerne frit vælge at bruge fiberforbindelsen eller ej.

Mia Stroustrup, salgsdirektør i Fibia, forklarer, at det er en god løsning for alle parter:

- Vi får samlet arbejdet på én gang og lejerne får en gratis boks med fiberforbindelse ind i deres hjem. Allerede nu kan beboerne vælge at få Waoo Internet og TV til konkurrencedygtige priser og på et senere tidspunkt frit vælge blandt de udbydere, der er tilgængelige på vores fibernet.

I løbet af 2021 bliver Fibias net åbnet, så beboerne kan vælge mellem flere udbydere af tv og internet. Allerede nu er Hiper og Telenor på vej på Fibias net og flere ventes at komme til listen af udbydere.

Men en fiberforbindelse får man sit eget lyslederkabel fra sit hjem til den nærmeste central. Derfor er der garanteret hastighed og ingen forstyrrelser på forbindelse hvis naboen eller andre i nærheden er meget på nettet.

Kontakter

Fibias pressevagt; Rasmus Carlsen, mobil 30 28 67 20
Kommunikations- og IT ansvarlig Slagelse Boligselskab; Gada Omar, 40 22 97 76

Billeder

Knud Glavind fra SB (tv) og Axel Larsen fra FOB (th)
Knud Glavind fra SB (tv) og Axel Larsen fra FOB (th)
Download

Information om Fibia P/S

Fibia P/S